You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά: Η απάντηση της Βάνας Δατσέρη

ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά: Η απάντηση της Βάνας Δατσέρη

ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά: Η απάντηση της Βάνας Δατσέρη

Γραπτή απάντηση στο δημοσίευμά μας με τον τίτλο “Απειλούν να αφήσουν σύξυλο το ψηφοδέλτιο της Β΄ Πειραιά λόγω Σαλαλέ”, έστειλε η γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ κα Βάνα Δατσέρη. Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:

“Με έκπληξη πληροφορήθηκα Δημοσίευμά σας, το οποίο αναφέρεται σε εμένα, και σε υποτιθέμενη « unfair» δική μου στάση. Συγκεκριμένα αναφέρεται στο Δημοσίευμα, ότι συγκεκριμένο στέλεχος το οποίο επιθυμεί να είναι υποψήφιος Βουλευτής στη Β Πειραιά, γυρνάει τις γειτονιές, με τη δική μου συνοδεία, και το οποίο αποτελεί πριμοδότηση του συγκεκριμένου υποψηφίου, έναντι των υπολοίπων.
Δυστυχώς έχετε πέσει θύματα μίας παραπληροφόρησης. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τους ανταγωνισμούς ενόψει Βουλευτικών Εκλογών των Υποψηφίων. Πλην όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν το ΠΑΣΟΚ παλεύει μετά από 12 χρόνια να εξασφαλίσει έδρα, στη Β ΠΕΙΡΑΙΑ, θα επιβαλλόταν να υπάρχει κλίμα συσπείρωσης και αλληλεγγύης και όχι ανταγωνισμών.  Αυτό επιβάλλεται τόσο από την προσφορά και την αυτοθυσία της Φώφης Γεννηματά , όσο και από την μεγάλη προσπάθεια του Προέδρου μας, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος στο διάστημα που είναι Πρόεδρος, έχει συμμετάσχει δύο φορές σε περιοδείες στη Β Πειραιά, και μάλιστα σε εξορμήσεις πόρτα- πόρτα.
Σε ό,τι αφορά την παραπληροφόρηση. Σε κάθε εξόρμηση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος και οι Τοπικές Οργανώσεις, καλούνται πάντα, όσοι και όσες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις Βουλευτικές Εκλογές, με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Δεν αποκλείεται κανείς. Το ποιος συμμετάσχει και που, είναι δική του επιλογή. Προσωπικά σε όποια εκδήλωση έχει κάνει υποψήφιος του Κινήματος,  και έχω κληθεί έχω ανταποκριθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Δική μου προτεραιότητα είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, με προσωπικότητες οι οποίες μπορούν να διευρύνουν την εκλογική μας επιρροή και να διασφαλίσουν την έδρα στο ΠΑΣΟΚ. Αν αυτό ενοχλεί, το αντιλαμβάνομαι αλλά δεν το ασπάζομαι. Υπηρετώ από τα μαθητικά μου χρόνια την  προοπτική ενός μεγάλου ΠΑΣΟΚ, και όχι ενός μικρού και ελεγχόμενου κομματιδίου.
Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες σας, για απειλές αποχωρήσεων από το ψηφοδέλτιο, αν  ένα συγκεκριμένο στέλεχος, ανακηρυχθεί υποψήφιος, επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες, διότι ΟΛΟΙ, οι υποψήφιοι, μου έχουν διαψεύσει τέτοιες ενέργειες. Και να μην τις είχαν διαψεύσει, πάλι δεν θα τις ασπαζόμουν διότι αδυνατώ να πιστέψω, ότι την ώρα που δίνουμε μάχη να μεγαλώσουμε το χώρο μας, κάποιοι από τους συντρόφους που τιμώ και αγαπώ, θα έδιναν μάχη αποκλεισμού, για δικό τους προσωπικό όφελος.
Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, μακριά από μικρότητες θα δώσει νικηφόρα τη μάχη, Ενωμένο και Δυνατό  στη Β ΠΕΙΡΑΙΑ”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı