You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » ΠΑΣΟΚ: Απειλούν να αφήσουν σύξυλο το ψηφοδέλτιο στη Β’ Πειραιά λόγω Σαλαλέ

ΠΑΣΟΚ: Απειλούν να αφήσουν σύξυλο το ψηφοδέλτιο στη Β’ Πειραιά λόγω Σαλαλέ

ΠΑΣΟΚ: Απειλούν να αφήσουν σύξυλο το ψηφοδέλτιο στη Β’ Πειραιά λόγω Σαλαλέ

Με αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά απειλούν τα πρόσωπα που έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Χαριλάου Τρικούπη για κάθοδό τους στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι βουλευτές νιώθουν μεγάλη δυσφορία βλέποντας τον Χρήστο Σαλαλέ να γυρίζει καθημερινά στις γειτονιές της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας, έχοντας στο πλευρό του τη Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Βάνα Δατσέρη. Κάνουν λόγο για unfair δημόσια στήριξη εκ μέρους της, μια επιλογή που παραβιάζει τις αρχές τους κόμματος.
«Η κα Δατσέρη, με την κομματική της ιδιότητα, ουσιαστικά πριμοδοτεί την κάθοδο του κου Σαλαλέ, εις βάρος των άλλων προσώπων που έχουν πάρει το “πράσινο φως” του κόμματος να είναι στο ψηφοδέλτιο της Β΄Πειραιά» τονίζει παλιό στέλεχος μεταφέροντας το κακό κλίμα που επικρατεί εντός της παράταξης.
Η έντονη κινητικότητα του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΠΑΠ έχει συσπειρώσει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ασκούν πίεση στη Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου ο Χρήστος Σαλαλές να μην είναι στο ψηφοδέλτιο. Σε αντίθετη περίπτωση, προειδοποιούν να αφήσουν σύξυλη την παράταξη εν όψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.   

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı