You Are Here: Home » ΠΑΙΔΕΙΑ » Παρών στην 47η Σύνοδο Προέδρων και Αντιπροέδρων των ΤΕΙ στον Πειραιά ο Κ. Αρβανιτόπουλος

Παρών στην 47η Σύνοδο Προέδρων και Αντιπροέδρων των ΤΕΙ στον Πειραιά ο Κ. Αρβανιτόπουλος

Παρών στην 47η Σύνοδο Προέδρων και Αντιπροέδρων των ΤΕΙ στον Πειραιά ο Κ. Αρβανιτόπουλος

Στην 47η Σύνοδο Προέδρων και Αντιπροέδρων ΤΕΙ που έγινε στον Πειραιά παραβρέθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Κατά τη διάρκειά της συζήτησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, οι Πρόεδροι των ΤΕΙ έθεσαν τα βασικά θεσμικά και λειτουργικά θέματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ενημέρωσε τα προεδρεία των Ιδρυμάτων για τα οικονομικά θέματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ μέσα στην ευρύτερη οικονομική συγκυρία. Δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει τα θέματα που του ετέθησαν και θα προχωρήσει στη διευθέτηση όσων από αυτά είναι ώριμα προς επίλυση.

Ενδεικτικά ο κ. Αρβανιτόπουλος ανέφερε: «Ο διάλογος και η συνεχής και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε, διασφαλίζει τόσο την ομαλότητα της λειτουργίας των Ιδρυμάτων όσο και την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν». Παράλληλα τόνισε ότι «ο εξορθολογισμός των δαπανών για μείωση του λειτουργικού κόστους, η ενίσχυση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων αλλά και η χωρίς προκαταλήψεις συζήτηση για τη δυνατότητα αυτόνομων διδακτορικών, με βρίσκουν σύμφωνο και αρωγό» και υπογράμμισε ότι ο αριθμός των εισακτέων που σύντομα θα ανακοινωθεί «δεν είναι μια απλή διοικητική απόφαση γιατί μπορεί να αφορά στην αναβάθμιση του διδακτικού έργου των ιδρυμάτων, αλλά πρωτίστως ενδιαφέρει την ελληνική οικογένεια, την ελληνική κοινωνία».

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı