You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Παρουσίαση του βιβλίου και της υποψηφιότητας του Νότη Ανανιάδη

Παρουσίαση του βιβλίου και της υποψηφιότητας του Νότη Ανανιάδη

Παρουσίαση του βιβλίου και της υποψηφιότητας του Νότη Ανανιάδη

Εντυπωσιακή συμμετοχή είχε η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Νότη Ανανιάδη. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και του Φώτη Κουβέλη στην Α’ Πειραιά και Νήσων παρουσίασε το βιβλίο του «Πειραιάς 2011-2012, Κέιμενα για την πόλη, το λιμάνι και τα νησιά» σε κεντρικό χώρο του Πειραιά την Τετάρτη το βράδυ. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Κακουλίδης που είναι επίσης υποψήφιος με την ΔΗΜΑΡ στην Α’ Πειραιά.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι στην εκδήλωση βρέθηκαν φίλοι του Νότη Ανανιάδη, γνωστοί Πειραιώτες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, που με αυτόν τον τρόπο εκδήλωσαν την εκτίμηστους στην πολύχρονη συνεπή παρουσία του στην πόλη του Πειραιά.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Νότη Ανανιάδη μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, εκπρόσωποι του ναυτιλιακού και γενικότερα του επιχειρηματικού κόσμου, όπως οι κ.κ. Περ. Κατσίνας, Θ. Χαραγκιώνης, Γ. Σωτηρίου, Τ. Πάλλας, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δ. Κατσικάρης, υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. – αλλά και άλλων ψηφοδελτίων! – δημοσιογράφοι, εκδότες και φυσικά πολλοί φίλοι του υποψήφιου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı