You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Παρεμπόριο και ενίσχυση των περιπολιών στη συνάντηση του Νίκου Βλαχάκου με τον Ταξίαρχο Πειραιά

Παρεμπόριο και ενίσχυση των περιπολιών στη συνάντηση του Νίκου Βλαχάκου με τον Ταξίαρχο Πειραιά

Παρεμπόριο και ενίσχυση των περιπολιών στη συνάντηση του Νίκου Βλαχάκου με τον Ταξίαρχο Πειραιά

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά ταξίαρχο Γιώργο Παππά συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Βλαάκος, στον οποίο μετέφερε την ανησυχία των πολιτών, σε θέματα αστυνόμευσης της πόλης και ζήτησε να ενημερωθεί γενικότερα για το επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης του Πειραιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του ταξίαρχου στην Αστυνομική Διεύθυνση,  σε πολύ καλό κλίμα, καθώς ο κ. Παππάς ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. Βλαχάκο και άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες του.

Οι τριτοκοσμικές εικόνες του παζαριού και το παρεμπόριο απομιμητικών προϊόντων σε δρόμους γύρω από αυτό, καθώς  και σε δρόμους της πόλης,  ήταν ένα από τα κύρια θέματα στη συνάντησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη συνάντησή τους ο κ. Παππάς ανέπτυξε στον κ. Βλαχάκο τα βασικά σημεία του επιχειρησιακού σχεδίου αστυνόμευσης του Πειραιά, τα οποία έχουν στόχο την αντιμετώπιση  προβλημάτων παραβατικότητας στην πόλη.

«Ζητάμε την ενδυνάμωση των Αστυνομικών Τμημάτων, την ενίσχυση σε πεζές περιπολίες στους κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές της πόλης, την πάταξη του παρεμπορίου αλλά και την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε υλικοτεχνικά μέσα. Είμαστε δίπλα στους μάχιμους αστυνομικούς και στους εργαζόμενους, οι οποίοι με φιλότιμο εργάζονται για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Με την συνεργασία και της Δημοτικής Αρχής και των φορέων της πόλης, θα διασφαλιστεί η καλύτερη αστυνόμευση της πόλης και το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Οι τριτοκοσμικές εικόνες πρέπει να αποτελέσουν γρήγορα παρελθόν.

Με  συνεργασία, με ολοκληρωμένο σχέδιο και με θέληση, θα πετύχουμε τα καλύτερα για την πόλη μας. Για τον Πειραιά που γεννηθήκαμε, ζούμε και εργαζόμαστε. Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει Πόλη Πρότυπο, γιατί αυτό του αξίζει», τόνισε ο κ. Βλαχάκος και ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά ταξίαρχο κ. Γιώργο Παππά για την εποικοδομητική συζήτησή τους συγχαίροντάς τον για το έργο του.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı