You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική ενίσχυση του Νεκροταφείου Σχιστού

Παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική ενίσχυση του Νεκροταφείου Σχιστού

Παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική ενίσχυση του Νεκροταφείου Σχιστού

Με παρέμβασή τους οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά κατέθεσαν ως Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών, έγγραφο του Συνδέσμου Δήμων Πειραιά και Δυτικής Αττικής με το οποίο αιτείται την ένταξή του στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στο έγγραφό του ο Σύνδεσμος, ο οποίος διαχειρίζεται το μεγαλύτερο κοιμητήριο της χώρας και του οποίου οι πόροι προέρχονται αποκλειστικά από ανταποδοτικά τέλη των χρηστών του κοιμητηρίου, αναφέρει πως υφίσταται μεγάλη μείωση στα έσοδά του λόγω της παύσης επισκεψιμότητας, εξ αιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας. Ο Σύνδεσμος περιγράφει την οικονομική του αδυναμία να οργανώσει κατάλληλες υποδομές και χώρους σε περίπτωση ταφής νεκρών από κορωνοϊό και ζητά τη συνδρομή της πολιτείας.

Οι Βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας, Τρύφων Αλεξιάδης, Νίνα Κασιμάτη και Γιάννης Ραγκούσης αιτούνται να πληροφορηθούν αν το Υπουργείο προτίθεται να ικανοποιήσει το αίτημα του Συνδέσμου περί επιχορήγησης ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία και ετοιμότητα του κοιμητηρίου την περίοδο της πανδημικής κρίσης.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı