You Are Here: Home » Uncategorized » Παράνομες πράξεις σε βάρος του Δήμου Πειραιά από τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κατήγγειλε ο Δήμαρχος

Παράνομες πράξεις σε βάρος του Δήμου Πειραιά από τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κατήγγειλε ο Δήμαρχος

Παράνομες πράξεις σε βάρος του Δήμου Πειραιά από τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κατήγγειλε ο Δήμαρχος

Μήνυση και αγωγή θα καταθέσει ο Δήμος

Ποινικά κολάσιμη πράξη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Πειραιά τη μη απόδοση από το Πράσινο Ταμείο στον Δήμο Πειραιά του ποσού των 10-11 εκατ. ευρώ από τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων όπως είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση. Ο κ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου για παλαιοκομματισμό λόγω της ενέργειάς του να δώσει και μάλιστα προεκλογικά 2 εκατ. ευρώ στον Δήμο Θεσαλλονίκης και 1 εκατ. ευρώ στον Δήμο της Αθήνας.

“Καλά έκανε, αλλά δεν είναι δικά του τα λεφτά, για να τα μοιράζει κατά βούληση. Είναι παράνομη πράξη. Θα την καταγγείλω και θα κάνω και μήνυση και αγωγή” τόνισε ο δήμαρχος.

Είπε ακόμα ότι “η αποθέωση και του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής και του πολιτικού χρήματος είναι η ανάρτηση στο διαδίκτυο και όχι στο «Διαύγεια» χωρίς καν να ενημερωθούν οι δήμαρχοι και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, διακήρυξης , 13 εκατ. ευρώ για όλους τους Δήμους με την υποχρέωση έως στο τέλος Μαΐου να έχουν καταθέσει τις ώριμες προτάσεις τους και την δέσμευση, ότι έως στο τέλος Οκτωβρίου θα έχουν υλοποιηθεί και τα έργα”.

Ποιος από δω δεν διαθέτει την κοινή λογική, ώστε να καταλάβει ότι αυτά είναι για συγκεκριμένους εργολάβους, για συγκεκριμένους Δήμους; Δεν είναι απλώς ντροπή, είναι κατά την προσωπική μου βεβαιότητα ποινικώς κολάσιμη πράξη. Και μάλιστα σε μια εποχή που το πολιτικό σύστημα διαπομπεύεται με εικόνες τηλεοπτικές, με φωτογραφίες και με αρχεία και με σημειώματα και με ημερολόγια πολιτικών προσώπων, που έπαιξαν κεντρικό ρόλο. Αυτό εγώ δεν το αποδέχομαι. Οι συνεργάτες μου έχουν ετοιμάσει πρόταση να την καταθέσουμε και να συμμετάσχουμε. Δεν θα την καταθέσουμε και δεν θα συμμετάσχουμε. Θα το καταγγείλουμε αυτό το γεγονός, θα ζητήσουμε την ακύρωση του ως παράνομου και θα ζητήσουμε και την ποινική τους δίωξη” συμπλήρωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı