You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » ΠΑΕ Ολυμπιακός προς ΜΜΕ: “Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά”

ΠΑΕ Ολυμπιακός προς ΜΜΕ: “Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά”

ΠΑΕ Ολυμπιακός προς ΜΜΕ: “Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά”

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει τα χθεσινά έκτροπα στο ΟΑΚΑ και καλεί τα ΜΜΕ να μην προβάλουν σκηνές βίας κάνοντας λόγο για δράση ανεγκέφαλων. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς, η οικονομική κρίση έχει στρέψει το βλέμμα όλης της υφηλίου πάνω στη χώρα μας με αποτέλεσμα οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει να δυσχεραίνει περεταίρω τη θέση μας. Ας μη δώσουμε ένα παραπάνω λόγο να μας κατηγορούν.

Καλούμε τα οπαδικά και όχι μόνο Μ.Μ.Ε., να μην προβάλουν σκηνές βίας από τα γεγονότα που έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α. ώστε να μη ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Η προσπάθεια από κάποιους να χτυπήσουν το ποδόσφαιρο συνολικά εξαιτίας της δράσης κάποιων ανεγκέφαλων την οποία καταδικάζουμε απολύτως, θα μας βρεί απέναντι.

Εμείς πιστεύουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πρωταρχικός σκοπός μας είναι να το προστατεύσουμε από όσους θέλουν να το πλήξουν. Ως εκ τούτου συμφωνούμε με την πολιτική της συνδρομητικής τηλεόρασης να μην προβάλλει σκηνές βίας, αρκεί αυτό να ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτή άλλωστε ήταν και είναι η πάγια θέση μας.

Ας σταματήσει η επίθεση στο ποδόσφαιρο εδώ. Εμείς δεν θα μπούμε στη λογική της υπερπροβολής του κακού, ούτε θα στείλουμε dvd στην ΕΠΟ και στην UEFA, για να δυσφημίσουμε το προιόν ποδόσφαιρο.

Σκοπός όλων μας στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι να στηρίξουμε όλοι μαζί το Ελληνικό ποδόσφαιρο με όλες μας τις δυνάμεις”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı