You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πέραμα: 12χρονη έβγαλε νοκ άουτ βιαστή

Πέραμα: 12χρονη έβγαλε νοκ άουτ βιαστή

Πέραμα: 12χρονη έβγαλε νοκ άουτ βιαστή

Τον τρόμο έζησε μια 12χρονη μαθήτρια, όταν ένας Αλγερινός επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Το κορίτσι, όμως, το οποίο γνωρίζει πολεμικές τέχνες τον έβγαλε στην κυριολεξία νοκ άουτ.

Η Ιωάννα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ένας 25χρονος Αλγερινός, ο οποίος την παρακολουθούσε. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει. Το 12χρονο κορίτσι, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του.

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές  έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», δήλωσε η νεαρή μαθήτρια.

Από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το κικ μπόξινγ και εφάρμοσε στον επίδοξο κακοποιό όλα όσα έχει μάθει. 

«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ  μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 – 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή», συμπλήρωσε η 12χρονη.

Ο Αλγερινός, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

Star.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı