You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πέραμα: Υπήρχαν σχέδια για μετρό πριν από το 2004 αλλά… του κάκου

Πέραμα: Υπήρχαν σχέδια για μετρό πριν από το 2004 αλλά… του κάκου

Πέραμα: Υπήρχαν σχέδια για μετρό πριν από το 2004 αλλά… του κάκου

Καρφιά Δημάρχου στις  προηγούμενες διοικήσεις – Δηλώνει ότι δεν είναι άπιαστο όνειρο

Την αποκάλυψη έκανε ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης. Υπήρξαν σχέδια για την κατασκευή γραμμής του μετρό Πέραμα – Θησείο πριν από το 2004 αλλά κανείς, όπως είπε, δεν το αναζήτησε προς υλοποίηση, ειδικά την περίοδο της οικονομικής ευμάρειας και των Ολυμπιακών Αγώνων «και καταδεικνύει τον τρόπο που αντιμετώπιζε η εκάστοτε δημοτική αρχή τον ρόλο της».

Ο κος Λαγουδάκης εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε επαφές με την Αττικό Μετρό για την έλευση του τραμ στο Πέραμα βάζοντας στο τραπέζι και την επέκταση του μετρό το οποίο δε θεωρεί όπως τόνισε, άπιαστο όνειρο.

Το τραμ, βάσει των συζητήσεων με συγκοινωνιολόγους του Πολυτεχνείου, «δύναται να φέρει περισσότερα προβλήματα στην πόλη του Περάματος από αυτά που καλείται να λύσει».

Αποφάσισε λοιπόν να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου, να συνεχιστούν οι μετρήσεις από την εταιρεία που πήρε το διαγωνισμό τοπογραφικής μελέτης επέκτασης του τραμ προς Κερατσίνι – Πέραμα της Αττικό Μετρό, αλλά με σκοπό οι μετρήσεις να αφορούν την δημιουργία γραμμής μετρό και σύνδεσής της με την υπό κατασκευή γραμμή που θα καταλήγει στον Πειραιά.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı