You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο Στάθης Σκλαβενίτης ο ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα στον Ολυμπο

Ο Στάθης Σκλαβενίτης ο ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα στον Ολυμπο

Ο Στάθης Σκλαβενίτης ο ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα στον Ολυμπο

Ο ορειβάτης που έχασε τις αισθήσεις του και κατρακύλησε σε χαράδρα στον Όλυμπο, δεν ήταν άλλος από τον Στάθη Σκλαβενίτη, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στους συντρόφους του οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν δεινό συνδικαλιστή. Στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν μεταξύ άλλων:

“Δεν το χωράει ο νους!

Ποιας εξίσωσης μοιραίο λάθος σε ξεστράτισε; Εσένα, που αναζητούσες πάντα λύση ή διέξοδο στα προβλήματα τα κοινωνικά, τα συλλογικά, τα εκπαιδευτικά. Παντού και πάντα παρών στις πορείες, στις δράσεις αλληλεγγύης αλλά και στις δράσεις του δημοτικού δικτύου «το Λιμάνι της Αγωνίας» και υποψήφιος του μάλιστα σε αυτοδιοικητικές αναμετρήσεις, στις εκδηλώσεις του «Πειραιάς για Όλους» με σημαντική συμμετοχή στην ομάδα παιδείας.

Ποια δύναμη του απείρου σε μαγνήτισε; Εσένα που ήξερες να κάνεις τις αγωνίες σου αγώνα για μια καλύτερη ζωή κυρίως εκεί στις γειτονιές όπου δίδασκες, εκεί όπου έβαζες κάτω το μολύβι και τη σκέψη σου για να λύσεις την πιο δύσκολη άσκηση· της επιβίωσης των μαθητών/τριών σου και των γονιών τους στην εποχή της υγειονομικής, οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.

«Πώς θα ακυρώσουμε στην πράξη αυτά τα ταξικά και τοξικά μέτρα μιας κυνικής και εκδικητικής προς τους φτωχότερους κυβέρνησης;» αναρωτιόσουν σε ανάρτησή σου στο Facebook και είχες την απάντηση στην αγωνιστική σου φαρέτρα… Μόνο που δεν πρόλαβες να τη ζήσεις, να τη χαρείς, να δεις την ελπίδα να ξαναέρχεται…

Στην οικογένειά σου, στους/στις φίλους/ες σου και συντρόφους/ισσες σου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Δύναμη και αντοχές για το από εδώ και πέρα!”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı