You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο Πειραιάς δεν έχει ανάγκη από «θεούς» και «ημίθεους»

Ο Πειραιάς δεν έχει ανάγκη από «θεούς» και «ημίθεους»

Ο Πειραιάς δεν έχει ανάγκη από «θεούς» και «ημίθεους»

«Ντεμπούτο» Μπελαβίλα με κατά μέτωπο επίθεση στον Μαρινάκη

Τις προθέσεις του για μια υψηλών τόνων προεκλογική αντιπαράθεση δείχνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Πειραιά, καθηγητής Νίκος Μπελαβίλας. Αφού ανακοινώνει εμμέσως πλην σαφώς την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο επιτίθεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που έκανε λόγο για θρίλερ σχετικά με την υποψηφιότητά του. Ο κος Μπελαβίλας μιλά για ολιγαρχική γάγγραινα που πρέπει να φύγει από τον Πειραιά και για φαινόμενο ολιγαρχών που απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία.

Στην Εν Πειραιεί

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ερωτηθείς τι συνέβαλε στην απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, καθώς πληροφορίες τον εμφάνιζαν να το σκέφτεται, απάντησε πως η τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού την περασμένη Τρίτη αλλά και η κουβέντα που είχε το πρωί του Σαββάτου με τα τοπικά στελέχη τον ώθησαν να πει τελικώς το «ναι».

Στην ερώτησή μας αν στόχος είναι μόνο να φύγει, όπως λέει, η ολιγαρχική γάγγραινα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή να επιλυθούν τα προβλήματα της πόλης, τόνισε ότι τα προβλήματα του Πειραιά τα γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό αφού έχει συμβάλει πολλές φορές στον σχεδιασμό για την αντιμετώπισή τους. Οσον αφορά τα κοινωνικά προβλήματα και τα προβλήματα της καθημερινότητας υποστήριξε ότι ο κοσμάκης άκουσε πολλά μεγάλα λόγια από τα «ιερά τέρατα της επιχειρηματικότητας» και τους managers. “O Πειραιάς δεν έχει ανάγκη από «θεούς» και «ημίθεους». Τους είδαμε. Κάτι άλλο χρειάζεται γιατί τα σκουπίδια είναι σκουπίδια”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı