You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι το κράτος.

Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι το κράτος.

Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι το κράτος.

Το ελληνικό δημόσιο. Χρωστάει δισ. σε επιχειρήσεις και δεν πληρώνει. Παράλληλα, ζητάει μετρητά τον ΦΠΑ, τα χαράτσια και όλα τ΄άλλα. Ούτε λόγος για συμψηφισμό τουλάχιστον.

Κύριε Δήμαρχε,

Ετσι κάπως είναι και οι Δήμοι. Ο Δήμος Πειραιά χρωστάει από τις δημοτικές επιχειρήσεις του, και πιο συγκεκριμένα η ΔΕΠΑΠ, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες της πόλης. Αντί να τους ξοφλήσει έστω λίγα-λίγα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην μπορούν να εισπράξουν από πουθενά.

Κύριε Δήμαρχε,

Κράτος απατεώνας και Δήμοι απατεώνες ήταν κάτι που δεν περίμενε ο πολίτης. Ειδικά με Δήμαρχο τον Βασίλη.

Κύριε Δήμαρχε,

Δευτέρα πρωί, το Τριμελές Πειραιά δίκαζε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, της εποχής Φασούλα, με την κατηγορία των παράνομων προσλήψεων ημετέρων και κολλητών. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 10/12/2013.

Κύριε Δήμαρχε,

Την αρνητική πρωτιά του πιο θλιβερού κέντρου πόλης διαθέτει πλέον ο Πειραιάς. Σκοτεινό, χωρίς κίνηση, σκαμμένο και μαντρωμένο για τα έργα του μετρό με ψυχοπλακωτικό κοντράστ. Στο ίδιο πλάνο το καινούργιο δημοτικό θέατρο, ανφάς και προφίλ με το 40χρονο ερειπωμένο γιαπί της Ραλλείου. Τη μίζερη εικόνα του κέντρου συμπληρώνουν τα αμέτρητα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Κύριε Δήμαρχε,

«Βεγγαλικάκι» ήταν και έπεσε. Αυτό ήταν τελικώς η δήθεν αυστηρή προειδοποίηση προς τους καταστηματάρχες της παραλίας που επιμένουν να καταλαμβάνουν τον κοινόχρηστο χώρο για τους πεζούς. Δεν είναι απλώς μια παρανομία, αλλά πρόκειται για εγκληματική αμέλεια σε περίπτωση που κάποιο διερχόμενο όχημα παρασύρει τη μάνα με το παιδί που είναι αναγκασμένοι να περπατούν στο οδόστρωμα. Πού είναι τα πρόστιμα και οι κατασχέσεις που ανέφερες στο δελτίο Τύπου που μας έστειλες προ 20ημέρου και βάλε; Λεονταρισμοί για τα μάτια του… Τύπου.

Κύριε Δήμαρχε,

Τελικώς, το νησί, διαθέτει δημοτικούς αστυνομικούς;

Κύριε Δήμαρχε,

Επεσε ο μαντρότοιχος του γηπέδου κι έτσι παραμένει. Ρώτησα πότε θα επισκευαστεί και μου είπαν ότι θα γίνει μελέτη. Ενας άλλος μαντρότοιχος μερικών μέτρων δεν χρειάζεται μελέτη. Δύο τεχνίτες και τρία μεροκάματα χρειάζονται. Αυτοκαρφώνεται το σύστημα της μίζας και της αρπαχτής.

Κύριε Δήμαρχε,

Πήγαν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και νόμιζαν πως επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα. Κοιτούσαν τα ευρώ όπως οι ιθαγενείς τα καθρεφτάκια.

Κύριε Δήμαρχε,

Εγινε είδηση η καταβολή ενός μέρους της μισθοδοσίας στους επί 14 μήνες απλήρωτους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑ. Δηλαδή, το αυτονόητο, το πλασάρεις ως σπουδαίο, δικό σου κατόρθωμα.

Κύριε Δήμαρχε,

Ακούγεται έντονα ότι την Περιφέρεια Αττικής θα διεκδικήσουν από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τα… παιδιά ενώνουν τις δυνάμεις τους μπας και επιβιώσουν.

Κύριε Δήμαρχε,

Πώς είναι δυνατόν να ακούμε από εγγράμματους να λένε οι Γιορτές του Πάσχα αντί του Ορθού, Μεγάλη Βδομάδα και Ανάσταση. Από πότε το Θείο Δράμα έγινε γιορτή; Από τη Μεγάλη Τετάρτη μου τηλεφωνούσαν για να μου ευχηθούν Χρόνια Πολλά!!

Κύριε Δήμαρχε,

Οι γιορτές του Πάσχα απευθύνονται σε πιστούς άλλου θρησκεύματος. Ας αποφασίσουν οι παπάδες μας. Είμαστε Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι ή εβραιολάγνοι;

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı