You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Ο Μάκης Βορίδης πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του ΟΑΣΕ

Ο Μάκης Βορίδης πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του ΟΑΣΕ

Ο Μάκης Βορίδης πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του ΟΑΣΕ

Πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη εξελέγη το απόγευμα της Δευτέρας ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης στη σχετική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Κοινοβουλευτικής Συνόδου του Οργανισμού στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά την ίδια διαδικασία αντιπρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο Αζάι Γκουλίγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν και εισηγήτρια η Πία Κάουμα από τη Φινλανδία.

Στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Οργανισμό γίνεται αναφορά στην κοινοβουλευτική πορεία του Μ. Βορίδη ενώ παράλληλα επισημαίνεται η πετυχημένη θητεία του ως υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Στόχος της συγκεκριμένης Επιτροπής του ΟΑΣΕ είναι οι πολιτικο-στρατιωτικές πτυχές της ασφάλειας, οι οποίες διέπουν τις σχέσεις μεταξύ των συμμετεχόντων κρατών, καθώς και τα στρατιωτικά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Στο πεδίο ευθύνης του Οργανισμού περιλαμβάνεται ο έλεγχος της διάδοσης όπλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του τύπου και η δίκαιη και ελεύθερη διεξαγωγή εκλογών.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı