You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ο Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον Δήμαρχο Πειραιά

Ο Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον Δήμαρχο Πειραιά

Ο Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον Δήμαρχο Πειραιά

“Τα επόμενα 3 χρόνια να αποδείξω ότι άξιζα αυτή την τιμητική διάκριση”

Τιμητική διάκριση απένειμε το Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, για την φιλοξενία και την αμέριστη στήριξη που προσφέρει ο Δήμος Πειραιά στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στο πλαίσιο απονομής πτυχίων των εθελοντών και τιμητικών διακρίσεων σε κοινωνικούς φορείς.

Ο κ. Μώραλης, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση μεταξύ άλλων τόνισε ό,τι “όσον αφορά στο Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στον Πειραιά, δεν έχουμε κάνει όσα θα μπορούσαμε. Έχουμε συνεργασίες, επικοινωνία με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Νομίζω όμως, ότι καλούμαι τα επόμενα 3 χρόνια να αποδείξω ότι άξιζα αυτή την τιμητική διάκριση. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια με όλους τους συνεργάτες να το πράξουμε».

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνης Αυγερινός, κατά τη βράβευση του Δημάρχου Πειραιά, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η αμφίδρομη σχέση πραγματικής συμπόρευσης, αλληλοβοήθειας, ανάτασης του οράματος του ανθρωπισμού και του εθελοντισμού, μας επιβάλλει αυτή την από καρδιάς απονομή της τιμητικής πλακέτας. Ο Δήμαρχος, δεν είναι μόνο σοβαρός σε αυτά τα οποία κάνει και σε αυτά τα οποία λέει, αλλά είναι πραγματικά πολύ μετριόφρων στην προσφορά του προς το Τμήμα μας. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχει προσφέρει ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο. Χωρίς αυτή τη στήριξη δεν θα μπορούσε να υπάρχει το Τμήμα στον Πειραιά. Αυτή είναι η αλήθεια και ως ελάχιστη ένδειξη ανταπόδοσης και αποδοχής αυτού του έργου, προσφέρουμε από καρδιάς την τιμητική πλακέτα στον κ. Μώραλη, γιατί πραγματικά το αξίζει».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı