You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Ολόκληρη η εθνικά υπερήφανη τρικομματική μας κυβέρνηση

Ολόκληρη η εθνικά υπερήφανη τρικομματική μας κυβέρνηση

Ολόκληρη η εθνικά υπερήφανη τρικομματική μας κυβέρνηση

παρακαλάει την τρόικα να κατέβει ο ΦΠΑ στην εστίαση. Μιλάμε για πολύ κλάμα ο Στουρνάρας. Αυτοί οι σκληροί και κακοί Ευρωπαίοι δεν λυγίζουν. Δεν συγκινούνται.

Κύριε Δήμαρχε,

Η χούντα και οι δικτάτορες έστησαν την τηλεόραση στην Ελλάδα. Οι δημοκράτες ξαφνικά και απροειδοποίητα την έκλεισαν. Πολύ με μπερδεύει αυτό. Τι είναι Δικτατορία, τι είναι Δημοκρατία;

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν τους αρκούσαν τα ειδικά διαφημιστικά πλαίσια που τους παραχώρησες δωρεάν. Γέμισαν την πόλη με χαρτοπλαστικούρα για την έκθεσή τους. Σαφώς, δεν φταίνε οι επαγγελματίες βιβλιοπώλες αλλά οι κιτς εγκέφαλοι της διοίκησης του Συλλόγου τους που εκθέτει τον κλάδο.

Κύριε Δήμαρχε,

Το τελευταίο 24ωρο, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, μάς στέλνει αβέρτα δηλώσεις στήριξης των βουλευτών της απέναντι στην απόφαση Σαμαρά για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Τι νόημα έχει άραγε; Η πλειοψηφία των πολιτών δεν πείθεται από τους λόγους που προβάλλονται για το πραξικόπημα Σαμαρά.

Κύριε Δήμαρχε,

Βγήκαν παράλληλα και οι στημένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν δήθεν προβάδισμα Σαμαρά, λες και τρώμε κουτόχορτο. Λες και δεν ξέρουμε ότι είναι στημένες για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη.

Κύριε Δήμαρχε,

Λένε βουλευτές της ίδιας της κυβέρνησης ό,τι, στην ΕΡΤ μόνο το 4% των εργαζομένων πρόσκειται στη ΝΔ. Ολοι οι υπόλοιποι είναι αριστεροί. Να γιατί ο κος Σαμαράς και η παρέα του έκλεισαν τη Δημόσια Τηλεόραση. Ούτως ή άλλως οι ψήφοι ήταν χαμένες.

Κύριε Δήμαρχε,

Βγήκε στον αέρα η νέα ελληνική τηλεόραση. Ποιος έβγαλε το σήμα; Ποιοι εργάζονται για να εκπέμψουν οι πομποί και τα κεραιοσυστήματα; Εγιναν προσλήψεις πριν σταλούν ακόμα οι απολύσεις στον ΟΑΕΔ;

Κύριε Δήμαρχε,

Τρέχουν και δεν φτάνουν κάποιοι δημότες που νόμιζαν ότι είχαν καθαρίσει με τις κλήσεις για παράνομη στάθμευση. Πρώην αντιδήμαρχος, ενώ τους διαβεβαίωνε ότι τις έσβηνε, τις έστελνε στην εφορία!

Κύριε Δήμαρχε,

Ο Βαγγέλης έβγαλε τον δικό του πρόεδρο στην Ενωση. Αναμενόμενο. Θα δείξει αν θα είναι απλώς μια μαριονέτα ή επένδυση για το πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Κύριε Δήμαρχε,

Την ώρα που κάποιοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, μεμψιμοιρώντας για τα κακά του Καλλικράτη, άλλοι φτιάχνουν υποδομές χωρίς να ξοδευτεί ούτε ευρώ από τα ταμεία του Δήμου. Σταύρο, ένας από τους ελάχιστους είσαι κι εσύ.

Κύριε Δήμαρχε,

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν σε λένε ούτε Σοφρά, ούτε Γκίνη, ούτε Αγαπίου.

Κύριε Δήμαρχε,

Είναι από παλιά μόδα στο νησί, να κυνηγάει ο πρώην τον νυν και ο νυν τον επόμενο. Δικαστήρια, καταγγελίες στην Περιφέρεια, στο Ελεγκτικό Συνέδριο και ότι μπορεί κανείς να σκεφτεί προκειμένου να πέσει φρένο για εκδίκηση.

Κύριε Δήμαρχε,

Στην περίπτωσή σου, όμως, έχουν ατυχήσει. Από τότε που ήσουν δημοτικός σύμβουλος, τις γνώσεις σου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ελάχιστοι τις διέθεταν.

Κύριε Δήμαρχε,

«Οπου φτωχός κι η μοίρα του» λέει η λαϊκή ρήση. Η πόλη της ανεργίας, δυστυχώς, επέλεξε άσφαιρο δήμαρχο. Ας μη συζητάμε για έργο. Τηρείς σιγή νεκροτομείου. Απραξία, μιζέρια και θλίψη παντού.

Κύριε Δήμαρχε,

Τις δημοσκοπήσεις, τις έχεις δει; Η Χρυσή Αυγή, αν κατεβάσει υποψηφίους στην περιφέρεια Πειραιά και Νήσων, θα έχει τουλάχιστον 3 στον δεύτερο γύρο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı