You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7-2

Μοιάζοντας με τυφώνα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρέσυρε στο πέρασμά του και τον Αστέρα Τρίπολης, συντρίβοντάς τον κυριολεκτικά με το εντυπωσιακό 7-2. Το κακό ξεκίνημα στην αρχή του αγώνα μετατράπηκε στο εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο σε ποδοσφαιρική μαγεία. Ο Ολυμπιακός συνδύασε το θέαμα με την ουσία και τα γκολ με τις εντυπωσιακές ενέργειες.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει την ερυθρόλευκη ομάδα με τον Ναβάρο στο 13΄και τον Ροτζέριο τρία λεπτά αργότερα (16΄). Το παιχνίδι δεν έμοιαζε με κανένα από αυτά που έχει παίξει η ομάδα μέσα στη φετινή περίοδο και όλα έδειχναν μια δύσκολη βραδιά, ωστόσο ακόμα και σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πίεζε και που είχε την κατοχή της μπάλας.

Αυτά τα δύο στοιχεία άρχισαν να φέρνουν αποτελέσματα στο σχεδόν αμέσως και έτσι στο 19΄ο Μπαρτολίνι ανατρέπει τον Μακούν μέσα στην περιοχή του Αστέρα. Ο διαιτητής υποδεικνύει το καθαρό πέναλτι και ο Μιραλάς στο 20΄μετατρέπει την εσχάτη των ποινών σε γκολ. Το 1-2 ανεβάζει ψυχολογικά τον Ολυμπιακό και η πίεση στους φιλοξενούμενους αυξάνεται όμως οι ευκαιρίες με την ίδια ευκολία που δημιουργούνται, χάνονται.

Η ανάπαυλα βρίσκει τον Αστέρα να προηγείται με 2-1, όμως η συνέχεια ήταν το κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο με ορμή και πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών ανέτρεψε το 1-2, μετατρέποντάς το σε 4-2. Την αρχή έκανε ο Τζιμπούρ στο 49΄, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με ωραίο πλασέ. Αμέσως μετά ήταν και πάλι η σειρά του Μιραλάς με σουτ μέσα από την περιοχή στο 51΄να γράψει το 3-2 και του Ορμπάιθ στο 53ο λεπτό να γράψει με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής το 4-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αρκέστηκαν σε αυτό το σκορ και συνέχισαν να πιέζουν, να παίζουν γρήγορα, απλά, ομαδικά και να ξεσηκώνουν τις κερκίδες. Στο 70΄ο Μιραλάς έκανε το 5-2 και στο 80΄ο Φουστέρ το 6-2, για να κλείσει το σκορ και πάλι ο Μιραλάς στο 89ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά, αν όχι το καλύτερο του Ολυμπιακού μας. Η ομάδα έδειξε την αξία της και την υπεροχή της απέναντι μάλιστα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. Ο Ολυμπιακός ήταν απόλαυση, πρόσφερε θέαμα και ευχαρίστησε τους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και αυτούς που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση. Το θέαμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΣΚΟΡΕΡ: 20′ (πεν.), 51′, 70′, 89′ Μιραλάς, 49′ Τζιμπούρ, 53′ Ορμπάιθ, 80′ Φουστέρ- 13′ Ναβάρο – 16′ Ροτζέριο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 36′ Μιραλάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45+2′ Μαρκάνο – 19′ Μπαρτολίνι, 21′ Χουανίτο, 27′ Πιπίνης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Μοδέστο (46′ Μανιάτης), Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ (71′ Καζίμ – Ρίτσαρντς), Μιραλάς, Αβραάμ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Τοροσίδης (78′ Φουστέρ), Μακούν, Αμπντούν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Αργυρόπουλος, Πιπίνης (39′ λ.τ. Φορμίκα), Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Ρόμπλες, Ροτζέριο (72′ Εγκον), Ράγιος, Ναβάρο, Μπρέσκα.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı