You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΟΛΠ: Πάρκο και παιδική χαρά στον σταθμό κρουαζιέρας

ΟΛΠ: Πάρκο και παιδική χαρά στον σταθμό κρουαζιέρας

ΟΛΠ: Πάρκο και παιδική χαρά στον σταθμό κρουαζιέρας

Ένα σύγχρονο Πάρκο 10 στρεμμάτων με μια Πρότυπη Παιδική Χαρά και ποδηλατόδρομο, δημιουργεί η ΟΛΠ Α.Ε./ COSCO SHIPPING για τον Δήμο Πειραιά.

Ειδικότερα, ως αντιστάθμισμα για την επέκταση του λιμένα κρουαζιέρας και τη διαχρονική καταπάτηση της έκτασης Παλατάκι που ανήκει στον Δήμο Πειραιά, ο ΟΛΠ κατασκευάζει έναν χώρο αναψυχής στην πύλη Ε12 ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε όλους τους πολίτες.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΛΠ θα μετατρέψει μια έκταση 8.000 τ.μ. (εκτός του επιπλέον χώρου στάθμευσης) στον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας σε ανοιχτό χώρο και σύγχρονη παιδική χαρά σύμφωνα με υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα και προδιαγραφές ασφαλείας. Η πρόσβαση στη νέα παιδική χαρά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα πόδια, με τη δημόσια συγκοινωνία ή με αυτοκίνητο, καθώς θα υπάρχει και χώρος πάρκινγκ με 50 θέσεις στάθμευσης.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu παρουσίασε το έργο στον Δήμαρχο Πειραιά ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος κι ευχαρίστησε παράλληλα, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı