You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Ολοι μαζί; Ε, μην το παίρνουν κάποιοι τοις μετρητοίς!

Ολοι μαζί; Ε, μην το παίρνουν κάποιοι τοις μετρητοίς!

Ολοι μαζί; Ε, μην το παίρνουν κάποιοι τοις μετρητοίς!

Ενας μήνας πάει κοντά που ο ΣΚΑΪ μάς βομβαρδίζει δια τηλεοράσεως και δια ραδιοφώνου με τα μηνύματα της διαφημιστικής καμπάνιας αλληλεγγύης προς τους μη έχοντες συνανθρώπους μας. Πλέον, όλοι έχουμε εμπεδώσει ότι στα περισσότερα super markets, για να μην πω σε όλα, βρίσκεται από ένα καλάθι όπου μπορεί να αφήνει ο καθένας μας ότι μπορεί. Ότι αντέχει η τσέπη του για τη στήριξη όλων εκείνων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν στην οικογένειά τους ή στον ίδιο τους τον εαυτό ένα πιάτο φαγητό. Κάποιοι από το υστέρημά τους αγοράζουν κάποιο προϊόν για να το προσφέρουν με την καρδιά τους. Μέχρι εδώ καλά και κατανοητά. Ο ΣΚΑΪ προσφέρει τη διαφήμιση, οι καταναλωτές από το υστέρημά τους, τα super markets τι προσφέρουν; Ας μας πουν. Ένα χώρο μόλις μισό τετραγωνικό μέτρο για την υποδοχή των προϊόντων; Πώς το εννοούν το «όλοι μαζί μπορούμε»; Ας μας πουν. Ούτε καν μια έκπτωση δεν προσφέρουν στις τιμές των προϊόντων που προορίζονται για τον συγκεκριμένο σκοπό. Αντιθέτως, διαφημίζονται ολημερίς και ολονυχτίς από τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες του ΣΚΑΪ.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Ασε που έχουμε μπερδευτεί με τις καμπάνιες του ΣΚΑΪ. Παραλίγο να αφήσω τα παλιά μου κινητά στη γωνιά του «Ολοι μαζί μπορούμε» και να δώσω το ρύζι στη Vodafone.

 

 

Κύριε Δήμαρχε,

Μαύρες σημαίες κυματίζουν στο μέγαρο του Φαλήρου. Πάει. Την έχασε την πρωτοκαθεδρία μετά από πολλά χρόνια το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Ξέμπλεξε με το ALTER του Κουρή ο Αλαφούζος αλλά απ’αλλού του ’ρθε η κατραπακιά. Το καμάρι του στην ενημέρωση, ο ΣΚΑΪ 100,3 δεν είναι πια στην πρώτη θέση των μετρήσεων ακροαματικότητας. Το στέμμα κατέχει πλέον ο REAL των Χατζηνικολάου και Κουρή και τον βλέπω να το διατηρεί από δω και πέρα. Το μόνο που κρατάει όρθιο τον σταθμό Αλαφούζου είναι το «Ανεμολόγιο» με τον Κώστα Λαβίθη τη νύχτα.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı