You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » «Ολιγωρία των υπηρεσιών για την εκταμίευση των ποσών για τα αδέσποτα»

«Ολιγωρία των υπηρεσιών για την εκταμίευση των ποσών για τα αδέσποτα»

«Ολιγωρία των υπηρεσιών για την εκταμίευση των ποσών για τα αδέσποτα»

Συνάντηση Γουρδομιχάλη – ΔριβελέγκαΤην απογοήτευσή για την υπηρεσιακή ολιγωρία που παρατηρήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εκταμίευση των ποσών που αναλογούν στους ΟΤΑ για δράσεις περίθαλψης αδέσποτων ζώων εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης κατά τη συνάντησή του με υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα. Από τη μεριά του ο Υφυπουργός αναγνώρισε το πρόβλημα βιωσιμότητας και έδωσε οδηγίες σε υπηρεσιακούς παράγοντες για αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στην συνέχεια, στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε η εφαρμογή του νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό». Ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ βεβαίωσε για την υπηρεσιακή ετοιμότητα του ΔΙΚΕΠΑΖ, ενώ εξέφρασε την ανάγκη εκλαΐκευσης των επιταγών του νέου νόμου. Για τον λόγο αυτό, απεύθυνε πρόσκληση στον Υφυπουργό για συμμετοχή του ιδίου ή εκπροσώπου του Υπουργείου στην ημερίδα με θέμα «Ο Νέος Ν. 4039/2012 – Η προοπτική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» που συνδιοργανώνει ο ΠΕΣΥΔΑΠ με το Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη στις 21.03.2012.

Αμέσως με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης τόνισε ότι «Παρά τη δύσκολη συγκυρία προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Το έργο μας επιβαρύνεται, μιας και η οικονομική κρίση έχει αντίκτυπο και στον πληθυσμό των αδέσποτων, καθώς ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς τα εγκαταλείπουν, αδυνατώντας να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Ο Υφυπουργός έχει εικόνα για το έργο που επιτελείται και για τον λόγο αυτό ενεργεί ώστε να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες. Είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο συνεννόησης και πλέον ευελπιστούμε στην υλοποίηση των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από τους νόμους».

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı