You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Οδηγίες πολιτικής προστασίας από τον Δήμο Κορυδαλλού

Οδηγίες πολιτικής προστασίας από τον Δήμο Κορυδαλλού

Οδηγίες πολιτικής προστασίας από τον Δήμο Κορυδαλλού

Με αφορμή την αναμενόμενη εμφάνιση έντονων καιρικών φαινομένων με ισχυρούς θυελλώδεις ανέμους από σήμερα Τετάρτη  και την πιθανή εμφάνιση καταιγίδων στην Αττική από Παρασκευή, μετά τη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Κορυδαλλού λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ετοιμότητας και πρόληψης.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες του Δήμου θα βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για την προστασία από την πτώση δέντρων και άλλων αντικειμένων και παρακαλεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες να ελέγξουν την εξωτερική ασφάλεια των ακινήτων τους και οτιδήποτε μπορεί να παρασυρθεί από ανέμους με κίνδυνο να προκληθούν τραυματισμοί ή και σοβαρές υλικές ζημιές.

Για το λόγο αυτό έχουν αναρτηθεί σχετικές ανακοινώσεις- δελτία τύπου στο διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) αλλά και στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής (στη θεματική ενότητα που αφορά την Πολιτική Προστασία) οδηγίες αυτοπροστασίας των πολιτών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Πριν και κατά τη διάρκεια θυελλωδών ανέμων

  1. Ασφαλίστε αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
  2. Στερεώστε τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχετε αναρτήσει.
  3. Ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας.
  4. Αποφύγετε τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ γλάστρες, σπασμένα τζάμια κ.λ.π) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ κάτω από μπαλκόνια).

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı