You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Ξεκινά το φεστιβάλ «ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ 2012» του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Ξεκινά το φεστιβάλ «ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ 2012» του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Ξεκινά το φεστιβάλ «ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ 2012» του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Με την «Ντόρα η Μικρή εξερευνήτρια» ξεκινά το φεστιβάλ του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη «ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ 2012» την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Πιστοί στο θερινό μας ραντεβού δίνουμε και εφέτος το παρόν υπό τη σκιά των βράχων του Κατρακείου με λόγια και με μουσικές, μετουσιώνοντας το πολιτιστικό μας όραμα σε πράξη.

Με τις εκδηλώσεις του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ φιλοδοξούμε να ξαναδώσουμε στο Κατράκειο την παλιά του αίγλη και την πρωτοκαθεδρία του ως χώρου πολιτισμού και έξω από τα όρια της περιφέρειας του Πειραιά.

Το Κατράκειο θέατρο είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το όνομα της Νίκαιας και συνεπώς ο στόχος μας για αναβάθμιση του θεάτρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το όραμά μας για αναβάθμιση της πόλης μας.

Φέτος δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να έρθουν σε επαφή με το θεατρικό λόγο, με παραστάσεις και με μουσικές που διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους, σε έναν πανέμορφο χώρο 5.500 θέσεων, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Μάνου Κατράκη.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις και με την υπόσχεση αυθεντικών μαγευτικών βραδιών σας παρουσιάζουμε την πολιτιστική μας πρόταση και περιμένουμε τη ζεστή ανταπόκρισή σας».

Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημαρχείο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10) και στα ταμεία του θεάτρου την ημέρα των παραστάσεων.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων στις 9.00 μ.μ.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı