You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα “Μιαούλεια 2022”

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα “Μιαούλεια 2022”

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα “Μιαούλεια 2022”

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα Μιαούλεια, ξεκίνησαν! Οι εκδηλώσεις για τα 187 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου Υδραίου Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη κορυφώνονται  το Σάββατο 25 Ιουνίου με την φαντασμαγορική αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Γέροντα και την πυρπόληση της Οθωμανικής φρεγάτας με το Δρώμενο Μιαουλείων 2022  “Πόλεμος”
Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα τελεστεί Θεία Λειτουργεία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό, μεταφορά από το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο της Ληκύθου με την καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη και δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό.
Στη συνέχεια, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη στο Κάστρο και επιστροφή της Ληκύθου με την καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο.

Τέλος, στην Προβλήτα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, θα γίνει ρίψη στεφάνου στη θάλασσα προς τιμή των Ναυμάχων του 1821, με χαιρετιστήριους κανονιοβολισμούς και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Τα “Μιαούλεια” περιλαμβάνουν εκθέσεις, ομιλίες, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια, δημοτικούς χορούς, λαμπαδηδρομίες, λεμβοδρομίες και αθλητικούς αγώνες.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı