You Are Here: Home » Uncategorized » Νιώσε περήφανος που αντέδρασες

Νιώσε περήφανος που αντέδρασες

Νιώσε περήφανος που αντέδρασες

Στις 6 Μαΐου θα κρίνουμε αν είχαμε σωστή διακυβέρνηση τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Αν είμαστε ραγιάδες και άβουλα όντα. Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε τον λοιμό που ετοιμάζονται να σκορπίσουν στην πατρίδα μας. Αν τα δύο μεγάλα κόμματα καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση θα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Μας εκβιάζουν μιλώντας μας περί ακυβερνησίας. Το πρόσφατο πείραμα απέδειξε ότι αυτοί οι κύριοι προκειμένου να μη χάσουν την εξουσία τους συνεργάζονται και με τον διάβολο. Αν οι εταίροι δεν πάρουν το μήνυμα ότι τα πράγματα αγρίεψαν, θα συνεχίζουν α πειραματίζονται και να ασελγούν σε βάρος μας γιατί, εταίροι και Τρόικα μας κυβερνούν.

 

Οι χαραμοφάηδες που θέλουν να ξανακυβερνήσουν δεν έχουν λόγο ύπαρξης στην παρούσα φάση της ιστορίας της πατρίδας μας. Ο λόγος που θα πάμε να ψηφίσουμε είναι ένας. Να συνθλίψουμε τον δικομματισμό και να στείλουμε μήνυμα στην Ευρώπη. Ο Ιούνιος, θα είναι σημείο αναφοράς για τους ιστορικούς του μέλλοντος. Οι Βενιζέλος και Σαμαράς είναι οι όψεις στο ίδιο νόμισμα. Στις 6 Μαΐου πριν φύγεις από το σπίτι για το εκλογικό σου δικαίωμα, θυμήσου ότι έχεις μία και μοναδική ευκαιρία. Όχι ότι θα αλλάξει ιδιαίτερα κάτι. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι θα ήταν παράνομες. Μπορούμε όμως να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

 

Κοίτα τα παιδιά σου στα μάτια και θυμήσου. Το σύστημα σου δίνει το δικαίωμα για ένα χτύπημα στα 3-4 χρόνια. Πάρε τον «μπαλτά» και σακάτεψέ τους στην κάλπη. Κόφ’ τους τον μισθό, όπως σου τον έκοψαν. Κλείσε το MEGA και τον ΣΚΑΪ και μπες στο διαδίκτυο. Κυριακή βράδυ να παγώσουν τα χαμόγελα των παπαγάλων του μεγάλου καναλιού της διαπλοκής που θέλουν να σε κατευθύνουν. Αν δεν το κάνεις, στις 7 Μαΐου δεν θα έχεις καμία ελπίδα. Προδότες και δωσίλογοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι πολιτικοί, κατ’εξακολούθηση και κατ’επάγγελμα ψεύτες και απατεώνες. Σε κορόιδεψαν ξανά και ξανά. Θα τους καταδικάσεις ή θα τους επιβραβεύσεις; Αντώνης ή Βαγγέλης; Βαγγέλης ή Αντώνης; Όπως και να το δεις, είναι το ίδιο. Βγάλ’τους στην ανεργία, όπως σε έβγαλαν κι αυτοί.

 

ΠΑΣΟΚ + ΝΔ = Μνημόνιο, ανεργία, δυστυχία, υποτέλεια, ξεπούλημα, προδοσία. Σε περιφρόνησαν, σε χρησιμοποίησαν. Σάρωσέ τους. Απελευθερώσου, αποδεσμεύσου και τσάκισέ τους. Νιώσε περήφανος που αντέδρασες.

 

Μιχάλης Χάνδακας

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı