You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Να σταματήσει κάθε διαδικασία απόλυσης εργαζομένου καλεί τον Υπουργό Ναυτιλίας ο Θ. Δρίτσας

Να σταματήσει κάθε διαδικασία απόλυσης εργαζομένου καλεί τον Υπουργό Ναυτιλίας ο Θ. Δρίτσας

Να σταματήσει κάθε διαδικασία απόλυσης εργαζομένου καλεί τον Υπουργό Ναυτιλίας ο Θ. Δρίτσας

«Όταν ακόμα και οι πιο κατηγορηματικές και δεσμευτικές διαβεβαιώσεις ενός Υπουργού αποδεικνύονται τόσο αναξιόπιστες, αυτό σημαίνει, ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση, παρά μόνο αδιαφανή κέντρα εξουσίας” τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας με αφορμή την τοποθέτηση σε καθεστώς διαθεσιμότητας υπαλλήλων του ΥΝΑ. Οπως υπογραμμίζει ο κ. Δρίτσας, “ο κύριος Μουσουρούλης, ενώ μόλις την Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο απολύσεων δήλωνε ότι «στο Υπουργείο το πολιτικό προσωπικό δεν έχει να φοβάται τίποτα», το Σάββατο οι υπηρεσίες του Υπουργείου του δήλωσαν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ότι δώδεκα υπάλληλοι εμπίπτουν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας”.

Ο Πειραιώτης βουλευτής καλεί τον κύριο Υπουργό, να τηρήσει τη δέσμευσή του και να σταματήσει κάθε διαδικασία προετοιμασίας απολύσεων σημειώνοντας ότι  “το Υπουργείο έχει ανάγκη τους εργαζόμενους και η κοινωνία δεν αντέχει άλλους ανέργους».

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı