You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Να σπάσει η ομερτά για το Κέντρο Υγείας Γαλατά” ζητά ο Δήμαρχος Πόρου

“Να σπάσει η ομερτά για το Κέντρο Υγείας Γαλατά” ζητά ο Δήμαρχος Πόρου

“Να σπάσει η ομερτά για το Κέντρο Υγείας Γαλατά” ζητά ο Δήμαρχος Πόρου

Το γλέντι της Τσικνοπέμπτης… η κορυφή του παγόβουνου


Καταπέλτης για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Γαλατά είναι ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, μετά τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν από την Τσικνοπέμπτη, με το προσωπικό να γλεντάει στο προαύλιο παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα. Φαίνεται πως αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ο Δήμαρχος για πρώτη φορά καταγγέλλει ότι το Κέντρο Υγείας λειτουργεί σαν Δημόσια Υπηρεσία όπου οι άδειες και οι εφημερίες, τον 15Αύγουστο και τα Χριστούγεννα, ορίζονται με κριτήριο τις επιθυμίες κάποιων γιατρών που προγραμματίζουν τις διακοπές τους …”κι ας πεθαίνει ο κόσμος”.
“Μια Υπηρεσία που χωρίς να καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής, μισθοδοτεί σήμερα 21 υπαλλήλους «βοηθητικών» ειδικοτήτων αλλά μόλις 3 μόνιμους ιατρούς και η οποία έχει εξωθήσει με τον τρόπο λειτουργίας της σε παραίτηση 4 άξιους γιατρούς τα τελευταία χρόνια”.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, την ώρα που το Πολυδύναμο Ιατρείο Πόρου είναι κλειστό χωρίς προσωπικό, την ώρα που το Κ.Υ. για πρώτη φορά στην ιστορία του βάζει λουκέτο τα απογεύματα και η περίθαλψη παρέχεται από ήρωες ιδιώτες γιατρούς, ιερείς και δημοτικούς υπαλλήλους, λες και βρισκόμαστε σε πόλεμο, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά στις συγκεκριμένες δομές.
Ο κος Δημητριάδης ζητά άμεση εξυγίανση του Κέντρου Υγείας Γαλατά, νέα διοίκηση, στελέχωση με γιατρούς και πρωτίστως να σπάσει η ομερτά της συγκάλυψης.
“Αν τα πράγματα δεν ειπωθούν με το όνομά τους, σήμερα που ο προβολέας της επικαιρότητας έπεσε πάνω της, η εξυγίανση δε θα γίνει ποτέ” τονίζει ο Δήμαρχος.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı