You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια: Σημαντική επένδυση από το Ιδρυμα Ωνάση

Νίκαια: Σημαντική επένδυση από το Ιδρυμα Ωνάση

Νίκαια: Σημαντική επένδυση από το Ιδρυμα Ωνάση

Σημείο αναφοράς η πόλη για τις τέχνες και τον αθλητισμό

Μετά το « Ίδρυμα ΣΤ. Νιάρχος» και το «Ίδρυμα Ωνάση» στην πόλη της Νίκαιας και του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Εκτός από το ΙΣΝ και το μεγάλο κτιριακό συγκρότημα που πρόκειται να ανεγερθεί σε χώρο 9,5 στρεμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος «Γήπεδο Ζωής» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ένα ακόμη ίδρυμα, το «Ίδρυμα Ωνάση» επέλεξε τον Ρέντη για τη λειτουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών.
Η επένδυση θα γίνει στον χώρο που στεγαζόταν ένα παλιό μηχανουργείο της πόλης (οδός Λεγάκη 7) το οποίο αγοράστηκε από το Ίδρυμα Ωνάση. Να σημειωθεί ότι, από τον περασμένο Οκτώβριο στον υπόγειο χώρο του κτιρίου, με την παραχώρηση της «Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση» λειτουργεί η θεατρική στέγη του σκηνοθέτη/ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη υπό την επωνυμία «Τεχνοχώρος Καρτέλ» με τρία θεατρικά έργα υπό τη δική του σκηνοθετική καθοδήγηση.
«Δε γνωρίζω εκτός του Δήμου της Αθήνας, να υπάρχει άλλος Δήμος που να έχει το προνόμιο του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη να επιλέγεται από τα δύο μεγάλα και έγκυρα Ιδρύματα της χώρας, «Ωνάσης» και «Σταύρος Νιάρχος» ως τόπος ανάδειξης και λειτουργίας δύο υπερσύγχρονων κτιριακών συγκροτημάτων με δράσεις που θα απευθύνονται σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής» τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τα δύο ιδρύματα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı