You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Νίκαια: Κάλεσμα του Δήμου στην 61η εθελοντική αιμοδοσία

Νίκαια: Κάλεσμα του Δήμου στην 61η εθελοντική αιμοδοσία

Νίκαια: Κάλεσμα του Δήμου στην 61η εθελοντική αιμοδοσία

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας διαμηνύει ο Δήμαρχος

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 από τις 9 το πρωί έως τη 1:30 μετά το μεσημέρι από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας “ο Άγιος Παντελεήμων” στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Μπιχάκη 15).

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε ότι : «ο Δήμος  διοργανώνει με συνέπεια τακτικές αιμοδοσίες προκειμένου να συνεισφέρει στην κάλυψη αναγκών αίματος για τη σωτηρία χιλιάδων συνανθρώπων μας, αλλά και για την ενίσχυση της τράπεζας αιμοδοσίας. Παραμένουμε ενεργοί σε κάθε δράση αλληλεγγύης και προσφοράς, και παράλληλα προσπαθούμε αυτό να το καλλιεργήσουμε και να το προωθήσουμε σε κάθε δημότη και κάτοικο της πόλης ώστε να γίνει συνήθεια».

Ο κος Ιωακειμίδης καλεί νέους και παλαιούς εθελοντές αιμοδότες να παρευρεθούν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αγ.Ι.Ρέντη στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η αιμοληψία θα διενεργηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για τους εθελοντές αιμοδότες και η διαδικασία να μην ενέχει τον παραμικρό κίνδυνο.»

Εν δυνάμει αιμοδότες μπορούν να είναι υγιή άτομα, τα οποία δεν έχουν έρθει σε στενή επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα της εν λόγω λοίμωξης, να είναι από 18 έως 65 χρόνων, και θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı