You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια: Η Νεάπολη αλλάζει όψη με την ανάπλαση του παλιού νεκροταφείου!

Νίκαια: Η Νεάπολη αλλάζει όψη με την ανάπλαση του παλιού νεκροταφείου!

Νίκαια: Η Νεάπολη αλλάζει όψη με την ανάπλαση του παλιού νεκροταφείου!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κοιμητήριο μετατρέπεται σε χώρο αναψυχής και αθλητισμού

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η μελέτη του παλιού Νεκροταφείου της Νεάπολης, προϋπολογισμού 590.000 € η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε η δημοτική αρχή Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη θα γνωρίζει και το κόστος που θα απαιτηθεί για την ανάπλαση των 46 στρεμμάτων για να μπορέσει να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά από την πολιτεία και να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του έργου.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Γιώργο Ιωακειμίδη, πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που θα αλλάξει τα πάντα στη Νεάπολη τα επόμενα χρόνια. “Είναι μοναδικό, καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε ανάπλαση παλιού νεκροταφείου σε χώρο αναψυχής και αθλητισμού!

Με βάση τα αποτελέσματα του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, ολοκληρώθηκε η μελέτη του εστιατορίου – αναψυκτηρίου που θα δημιουργηθεί εκεί. Με φυτεμένο δώμα, χωρίς να επιβαρύνει, ουσιαστικά και αισθητικά το περιβάλλον και απόλυτα εναρμονισμένο στον χώρο πρασίνου θα μπορεί να φιλοξενεί 150 – 200 άτομα” τόνισε ο κος Ιωακειμίδης και πρόσθεσε: “Ένα έργο άρτια σχεδιασμένο με βιοκλιματικό κτίριο που ελπίζουμε να δώσουμε στην πόλη ολοκληρωμένο σε 2-3 χρόνια.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı