You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νίκαια-Αγ.Ι.Ρέντης: Δίκτυο φωτοβολταϊκών σε όλα τα σχολεία!

Νίκαια-Αγ.Ι.Ρέντης: Δίκτυο φωτοβολταϊκών σε όλα τα σχολεία!

Νίκαια-Αγ.Ι.Ρέντης: Δίκτυο φωτοβολταϊκών σε όλα τα σχολεία!

 

Μια νέα πρωτοβουλία που σκοπό έχει να ενισχύσει την οικολογική συνείδηση των παιδιών και ταυτόχρονα, να εξοικονομήσει ενέργεια άρα και οικονομικούς πόρους για τον Δήμο, ανέλαβε η Δημοτική Αρχή Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη. Ηδη, στην οροφή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου εγκαταστάθηκε φωτοβολταϊκό σύστημα. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη, πρόκειται για απόφαση με συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού εκεί φοιτούν 37 παιδάκια ΑΜεΑ, το κτήριο ανακατασκευάστηκε πρόσφατα, εξοπλίστηκε και είναι πλήρως στελεχωμένο με όλες τις προβλεπόμενες ειδικότητες.
Το πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στοιχείων σε σχολεία της πόλης, συνεχίζεται στο 27ο Δημοτικό της Νίκαιας, στο 1ο Δημοτικό Ρέντη, στο 7ο Δημοτικό Νίκαιας και στο 4ο Δημοτικό Ρέντη.
«Σκοπός μας είναι στη νέα 4ετία, να γίνει ένα δίκτυο φωτοβολταϊκών σε όλα τα σχολεία της πόλης. Η οικονομία το ζητάει, η κλιματική αλλαγή στον πλανήτη το απαιτεί, και τέτοιες ριζοσπαστικές πρακτικές είναι αναγκαίες» τόνισε ο κος Ιωακειμίδης και πρόσθεσε ότι «με τις δράσεις αυτές αποδεικνύουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση των φυσικών πόρων, για εμάς δεν αποτελούν απλά «θέσεις» ή «διακηρύξεις».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı