You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Νέο ιδιόκτητο γυμναστήριο από τον Δήμο Κορυδαλλού

Νέο ιδιόκτητο γυμναστήριο από τον Δήμο Κορυδαλλού

Νέο ιδιόκτητο γυμναστήριο από τον Δήμο Κορυδαλλού

Ένα νέο σύγχρονο χώρο άθλησης δημιούργησε ο Δήμος Κορυδαλλού στο ιδιόκτητο δημοτικό κτίριο επί της οδού Κουντουριώτου 25. Το 2ο Γυμναστήριο του Δήμου που λειτουργεί στο ισόγειο έχει εμβαδό πάνω από 150 τ.μ, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό άθλησης και φιλοξενεί αθλητικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες.

Αξιοποιώντας τους λιγοστούς ιδιόκτητους χώρους του, ο Δήμος δημιούργησε ένα σύχρονο γυμναστήριο, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί τις δαπάνες για ενοίκια ενισχύοντας κοινωνικές παροχές.

«Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στόχος του Δήμου παραμένει η δημιουργία αθλητικών υποδομών. Υποδομές που εξοικονομούν πόρους για τον Δήμο και προσφέρουν στους δημότες άθληση και δημιουργική διέξοδο που έχουν ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Εξάλλου σε ιδιόκτητο χώρο στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Σολωμού 2-4) λειτουργεί και το 1ο Γυμναστήριο. Και τα δυο γυμναστήρια λειτουργούν καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και το Σάββατο 9 έως 14. 00, ενώ ομαδι-κά προγράμματα γίνονται τόσο στην πρωινή, όσο και στην απογευματινή ζώνη.

 

Πληροφορίες- εγγραφές: 210-49.64.255.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı