You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νέα επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στον Πειραιά

Νέα επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στον Πειραιά

Νέα επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στον Πειραιά

Περισσότεροι από επτά τόνοι παράνομων προϊόντων κατασχέθηκαν στον Πειραιά, σε μια ακόμη κοινή επιχείρηση-«σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά και τη συμβολή εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου.

Η συντονισμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου,  πραγματοποιήθηκε στην πλατείες Ιπποδαμείας και Οδησσού, στις  οδούς Αλιπέδου και Κολοκοτρώνη καθώς και στον Τινάνειο κήπο.

Το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας προχώρησε σε κατάσχεση των παράνομων προϊόντων, τα οποία καταστράφηκαν αυθημερόν εντός των απορριμματοφόρων του Δήμου.

 

Δ. Καμμένος

 

Σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Β’ Πειραιά των ΑΝΕΛ τόνισε: Με αφορμή την επιχείρηση κατάσχεσης επτά τόνων παράνομων προϊόντων στον Πειραιά, επιτρέψτε μου να εκφράσω τα συγχαρητήρια και το θαυμασμό μου προς την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά αλλά και των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας του Δήμου για τη συμβολή τους στην προσπάθεια αντιμετώπισης του παραεμπορίου στη χώρα αλλά και το δήμο μας συγκεκριμένα.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı