You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Μπορεί να μείωσες τον προϋπολογισμό στο δημοτικό ραδιόφωνο,

Μπορεί να μείωσες τον προϋπολογισμό στο δημοτικό ραδιόφωνο,

Μπορεί να μείωσες τον προϋπολογισμό στο δημοτικό ραδιόφωνο,

αλλά η οικονομική αφαίμαξη του πειραϊκού λαού συνεχίζεται την ώρα που η ακροαματικότητα είναι μηδέν. Και θα παραμείνει μηδέν όσες προσπάθειες και να γίνουν. Το πρόγραμμα δεν έχει συνοχή, στόχευση και συνέχεια. Διαθέτει πολλούς άσχετους και μερικούς χαρακτηριστικούς τεμπέληδες. Στον Πειραιά ένας μόνο θα μπορούσε να τον ζωντανέψει. Όμως, όσο το ιντερνετικό ράδιο και τηλεόραση θα ανεβαίνουν, τα fm θα συρρικνώνονται.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο τέως δεν κατάφερε να σε εξουδετερώσει αλλά μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνο σου. Να βάζεις δηλαδή, τα χέρια σου και να βγάζεις τα μάτια σου. Θέλει ιδιαίτερο ταλέντο. Οι ραδιουργίες με στόχο το «διαίρει και βασίλευε» δεν έχουν πάντα θετικά αποτελέσματα.

Κύριε Δήμαρχε,

Και εσύ και ο συνάδελφός σου του όμορου δήμου, είστε παράδειγμα προς μίμηση. Μακάρι να ’χαμε κι άλλους δημάρχους με τις δικές σας ικανότητες, την ίδια μεθοδικότητα και τον αναλλοίωτο χαρακτήρα. Δυστυχώς, κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Κύριε Δήμαρχε,

Κάποτε η Σαλαμίνα κρατούσε τα πρωτεία στο σκουπίδι. Σήμερα είναι σε ανεκτό επίπεδο. Τώρα το δικό σου νησί συναγωνίζεται τις πιο βρώμικες πόλεις του τόπου. Μιλάμε για πλήρη κατάρρευση. Για ισοπέδωση των πάντων. Και μπορείς να ’χεις δίκιο λέγοντας ότι ο δήμος χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και δεν εργάζονται όσο θα ’πρεπε οι αντιδήμαρχοι.

Κύριε Δήμαρχε,

Τι το θελες και έμπλεκες με τον κατεστραμμένο δήμο; Όλα πάνε κατά διαόλου και για κάποιους είσαι συνώνυμο της αποτυχίας. Δεν καθόσουν καλύτερα στο ιατρείο σου με τους ασθενείς σου; Δεν σε βλέπω πάντως για άλλη τριετία. Και να θέλεις να μείνεις, κάποιοι σε θεωρούν καμένο. Γυναίκα βλέπω στη θέση σου την επόμενη θητεία και εσένα να καταριέσαι την τύχη σου που έφαγες τον κατιμά του 1ου Καλλικράτη και χρεώθηκες τα στραβά των προηγούμενων.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı