You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Μουσική πολυεθνική συνάντηση Ρουμανίας – Ελλάδας

Μουσική πολυεθνική συνάντηση Ρουμανίας – Ελλάδας

Μουσική πολυεθνική συνάντηση Ρουμανίας – Ελλάδας

Από τον Ομιλο Unesco Πειραιά

Ένα μαγευτικό μουσικό αντάμωμα, διοργανώνει ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και με τη συμμετοχή συγκροτημάτων από Ρουμανία και Ελλάδα, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10), στην αίθουσα εκδηλώσεων και ώρα 7 μ.μ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Ρουμανίας και Ελλάδας και του Διαλόγου των Πολιτισμών των Λαών.

Το συγκρότημα «Τa Louloudia tou Mures» από την περιοχή VLADIMIRESCU- Ρουμανία, από τον Νομό ΑRAD και ο Παραδοσιακός Χορευτικός Σύλλογος Ποντίων «Ο ΦΑΡΟΣ», μέσα από τους τοπικούς χορούς, που θα παρουσιάσουν, φορώντας όμορφες παραδοσιακές στολές θα σεργιανίσουν το κοινό στα ήθη, στα έθιμα και στις μελωδίες της Ελλάδας και Ρουμανίας και θα το κάνουν κοινωνό της κουλτούρας τους.

Στόχος της εκδήλωσης αυτή, είναι να διαδοθεί το μήνυμα της Φιλίας, της Συνεργασίας και της Αλληλοβοήθειας μεταξύ των Πολιτισμών αλλά και της Επικοινωνίας με αφετηρία την Παράδοση. Έτσι οικοδομείται η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χωρών, καθώς οι συμμετέχοντες θα μεταφέρουν τις εντυπώσεις που θα έχουν αποκομίσει από την Ελλάδα στην πατρίδα τους. Με τον τρόπο αυτόν, γίνονται οι καλύτεροι πρέσβεις της χώρας μας στο εξωτερικό, τόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και η Πρόεδρος του Ελληνορουμανικού Συνδέσμου «ΑΡΜΟΝΙΑ» κ. Εμμανουέλα Μαρινέσκου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και του Δημάρχου κ. Γιώργου Ιωακειμίδη και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı