You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μια μαγική βραδιά στο θέατρο του Ρέντη με πρωταγωνιστή τον Διονύση Σαββόπουλο

Μια μαγική βραδιά στο θέατρο του Ρέντη με πρωταγωνιστή τον Διονύση Σαββόπουλο

Μια μαγική βραδιά στο θέατρο του Ρέντη με πρωταγωνιστή τον Διονύση Σαββόπουλο

Τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, 15 Σεπτεμβρίου στο θέατρο του Ρέντη «Μίκης Θεοδωράκης» στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια όσοι είχαν τη δυνατότητα να είναι εκεί. Ήταν από κάθε άποψη μια εξαιρετική παράσταση με κατάμεστο το θέατρο από καθήμενους και όρθιους κάθε ηλικίας και όχι μόνο.

Παρούσα ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία παρακολούθησε όλη τη συναυλία με έκδηλη την ικανοποίησή της για την ποιότητα και άρτια οργάνωση της όλης εκδήλωσης.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο καταπληκτικός Διονύσης Σαββόπουλος ο οποίος με την υποστήριξη, της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και σπουδαίων άλλων μουσικών και ερμηνευτών, τραγούδησε, σμυρναίϊκα, πολίτικα, ανατολίτικα, αλλά και δικά του εμβληματικά τραγούδια της σμυρναίικης σχολής και της επιρροής της στην εξέλιξη του ελληνικού τραγουδιού.

Ήταν μια μαγική βραδιά την οποία απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο θέατρο του Ρέντη, σιγοτραγουδήσανε τις διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση Σαββόπουλου και βέβαια μέσα από τις αποσπασματικές αφηγήσεις του, ταξιδέψανε στον χρόνο και στον χώρο εξέλιξης της Μικρασιατικής Καταστροφής από το 1922 και μετά.

Στο τελείωμα της συναυλίας, ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους των συνδημοτών του, στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επί 60 χρόνια αφήνει με ιδιαίτερη επιτυχία το αποτύπωμα του μεγάλου ταλέντου του, στην ελληνική μουσική σκηνή.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı