You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μια άγνωστη εγκυμοσύνη με ένα νεκρό βρέφος στο Κερατσίνι

Μια άγνωστη εγκυμοσύνη με ένα νεκρό βρέφος στο Κερατσίνι

Μια άγνωστη εγκυμοσύνη με ένα νεκρό βρέφος στο Κερατσίνι

Ολα συνέβησαν την Τρίτη 29 Μαΐου, αργά το βράδυ, στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ η Μ.Π. 37 ετών, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της ξαφνικά ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και στην κοιλιά της και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα την πρόωρη γέννηση του μωρού της, ενός αγοριού περίπου 24 με 27 εβδομάδων.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όχημα του ΕΚΑΒ μετέβη στο σπίτι της. Την είδε μες τα αίματα, να έχει το μωρό της στην αγκαλιά με ακέραιο τον ομφάλιο λώρο, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας. Αμέσως, διακομίστηκε στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Εκεί όμως παίχτηκε ένα απίστευτο δράμα. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί, το μωρό πέθανε στις 2 τα ξημερώματα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η 37χρονη, εξεταζόμενη, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης!

Η συμπεριφορά της κίνησε υποψίες. Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, η οποία διέταξε αμέσως να συλληφθεί η 37χρονη και να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της.

Για το πώς πέθανε το μωρό, ζητήθηκε γνωμάτευση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά ενώ η ίδια νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις μετά το τέλος της νοσηλείας της.

Αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ αναφέρουν ότι η 37χρονη είναι ήδη μητέρα μιας 15χρονης κοπέλας, χωρίς να είναι παντρεμένη.

Την έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı