You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Με αγκαλιές υποδέχονται τον Νίκο Βλαχάκο στις γειτονιές

Με αγκαλιές υποδέχονται τον Νίκο Βλαχάκο στις γειτονιές

Με αγκαλιές υποδέχονται τον Νίκο Βλαχάκο στις γειτονιές

Στα Μανιάτικα, στην Παλιά Κοκκινιά, στα Καμίνια, στις πιο παραμελημένες γειτονιές του Πειραιά βρέθηκε προ ημερών ο Νίκος Βλαχάκος. Τα προβλήματα πολλά και τα παράπονα ακόμα περισσότερα για την απερχόμενη δημοτική αρχή που δεν έσκυψε, όπως αρχικώς είχε υποσχεθεί, για να τα επιλύσει. Ωστόσο, οι κάτοικοι περιμένουν, ακόμα, τον Δήμαρχο που θα στρέψει το ενδιαφέρον του στην ξεχασμένη τους γειτονιά και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους, έτσι ώστε να είναι ισάξια με τα υψηλά δημοτικά τέλη που καλούνται να πληρώνουν.

«Μένω στην Παλιά Κοκκινιά από το 2013. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και κυριολεκτώ. Τα δύο παρκάκια της περιοχής είναι μέσα στην παρακμή. Το ένα με σπασμένα παγκάκια, αγριόχορτα και το άλλο χωρίς πράσινο, γεμάτο από περιττώματα ζώων. Για τέτοια εγκατάλειψη μιλάμε. Λες, και δεν υπάρχει δημοτική αρχή. Λες κι εδώ, δεν είναι Πειραιάς» λέει εμφανώς αγανακτισμένη μία γυναίκα ενώ μαζεύει τα πεταμένα φυλλάδια υποψηφίου άλλου συνδυασμού.

Η υποδοχή του Νίκου Βλαχάκου κάθε φορά είναι συγκινητική. Δεν είναι μόνο το βαρύ όνομα που θα κουβαλάει μια ζωή λόγω του ήρωα των Ιμίων, αδελφού του, Παναγιώτη, είναι και η δική του διαδρομή. Η δική του προσφορά στον συνάνθρωπο. «Γιατρέ, έχεις κάνει πολλά καλά και δεν ξεχνάμε» τού έλεγε ένας ηλικιωμένος σφίγγοντάς του τα χέρια. Ισως, από την περίοδο που ήταν Διοικητής στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά ή από το Τζάνειο όπου εξακολουθεί, ως χειρουργός να σώζει ζωές. Κι ο ίδιος όμως, συγκινείται. Δεν περίμενε προφανώς, τόση αγάπη και αποδοχή. Παρόλο που έχει τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Βλαχάκος διατηρεί χαμηλούς τόνους μη επιδιώκοντας μετωπικές συγκρούσεις, καθώς θεωρεί ότι μοναδικός του αντίπαλος είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας. Γνωρίζει, ωστόσο, ότι η προβολή είναι άνιση καθώς δε διαθέτει ούτε εφημερίδες και ραδιόφωνα αλλά ούτε και «χορηγό» για να παραγγέλνει κατευθυνόμενες  δημοσκοπήσεις. Εκείνο που πιστεύει είναι πως η προσωπική επαφή με τους Πειραιώτες είναι ο μοναδικός ανθρώπινος τρόπος επικοινωνίας και η πιο έγκυρη σφιγμομέτρηση.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı