You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους 8 του Europa League, έκανε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ, κερδίζοντας μέσα στο Χάρκοβο τη Μέταλιστ με 1-0. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα σημείωσε στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης με γυριστό σου από το ύψους του πέναλτι ο Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στο γήπεδο με στόχο να επιβάλλει το παιχνίδι του, πράγμα που δεν κατάφερε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας όμως και πάλι φάσεις που θα μπορούσαν να του έχουν δώσει νωρίτερα το προβάδισμα.

Στο διάστημα αυτό η Μέταλιστ είχε έναν ξέφρενο ρυθμό, χωρίς όμως να μπορούν οι παίκτες της να διασπάσουν την άμυνα του Ολυμπιακού. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και ευτύχησε να σκοράρει πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, πράγμα που του έδωσε την ώθηση και την ψυχολογία που χρειαζόταν για να διεκδικήσει και να πάρει τελικά το αποτέλεσμα που του δίνει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση.

Η ερυθρόλευκη ομάδα ήταν κατά γενική ομολογία καλή, συμπαγής στην άμυνα και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, πράγμα που βοήθησε στο να φτάσει στο θετικό τελικό αποτέλεσμα. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι προσοχή και συγκέντρωση στον αγώνα που θα γίνει στο στάδιο «Καραϊσκάκη» την Πέμπτη που μας έρχεται, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 50′ Φουστέρ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ερος (Ουγγαρία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 33′ Κριστάλδο, 45′ Πάπα Γκουεγιέ – 26′ Τοροσίδης, 36′ Παπαδόπουλος, 45′ Μέλμπεργκ, 74′ Μαρκάνο, 80′ Χολέμπας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82′ Εντμάρ

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριάνοφ, Βιγιάγκρα, Τορσιλιέρι, Εντμάρ, Ξαβιέβ, Σόζα, Φινίνιο (63′ Πσενίκτσνικ), Κριστάλδο (83′ Μάρλος), Μπλάνκο (63′ Ντέβιτς), Πάπα Γκουεγιέ, Τάισον

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν (77′ Μοδέστο), Μιραλάς (89′ Αμπντούν), Φουστέρ (80′ Χολέβας), Τζιμπούρ.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı