You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Μεγάλη η συμμετοχή στο «POSIDONIA RUNNING EVENT»

Μεγάλη η συμμετοχή στο «POSIDONIA RUNNING EVENT»

Μεγάλη η συμμετοχή στο «POSIDONIA RUNNING EVENT»

Περισσότεροι από χίλιοι επτακόσιοι  δρομείς, Έλληνες και ξένοι από πολλά μέρη του κόσμου, συμμετείχαν σήμερα στον αγώνα δρόμου 5χλμ. «POSIDONIA RUNNING EVENT»,  τον οποίο συνδιοργάνωσαν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά και τα «Ποσειδώνια», με αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2018».

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά  Γιώργο Δαβάκη.

Οι δρομείς έτρεξαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατευθύνθηκαν προς την Μαρίνα Ζέας και κατέληξαν ξανά στο Δημοτικό Θέατρο.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια κος Βώκος τόνισε μεταξύ άλλων, πως φέτος έχουν διπλασιαστεί οι συμμετοχές. «Έχουμε χίλιους επτακόσιους επιβεβαιωμένους δρομείς σε  μια ωραία εκδήλωση. Ποιος δεν θέλει να τρέξει εδώ»; επεσήμανε ο κ. Βώκος, λέγοντας πως ο αγώνας δρόμου προβάλει τον Πειραιά  και τη ναυτιλία μας. Επίσης, επεσήμανε πως το Δημοτικό Θέατρο και η πόλη του Πειραιά συμβάλλουν στην επιτυχία του αγώνα.

Στον αγώνα δρόμου έτρεξε και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος σε σύντομη δήλωσή του, τόνισε πως το «POSIDONIA RUNNING EVENT»,  είναι μια ωραία διοργάνωση και πως ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «είναι ωραίο να τρέχεις στον Πειραιά».

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı