You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Μαθήματα Υποκριτικής από τον Ομιλο για την UNESCO Πειραιά

Μαθήματα Υποκριτικής από τον Ομιλο για την UNESCO Πειραιά

Μαθήματα Υποκριτικής από τον Ομιλο για την UNESCO Πειραιά

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ» εγκαινιάζουν το νέο θεατρικό τμήμα του Ομίλου διδάσκοντας στους συμμετέχοντες σημαντικοί άνθρωποι του Θεατρικού χώρου στο Πολιτιστικό Κέντρο «INTERNATIONALACTIONART» (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 4 – Νίκαια 210-4110678 και 210- 4967757).

Ο γνωστός Ηθοποιός και Σκηνοθέτης του Θεάτρου κ. Γιώργος Λιβανός ως Υπεύθυνος της θεατρικής ομάδας θα διδάσκει Υποκριτική Θεάτρου, ο τηλεοπτικός Σκηνοθέτης κ. Μενέλαος Τζαβέλλας θα διδάσκει τηλεόραση και επικοινωνία, η Ηθοποιός κα Μαρία Σύρου θα διδάσκει αυτοσχεδιασμό, ο Χορογράφος κ. Σίμωνας Πάτροκλος Κινησιολογία και η Ηθοποιός κα Ζωή Πελεκάνου θα διδάσκει ορθοφωνία και χαλάρωση.

Αφορά ανθρώπους που θέλουν έστω και ερασιτεχνικά να μπουν στο μαγικό κόσμο του θεάτρου, επαγγελματίες που επιθυμούν τη βελτίωση της εικόνας και των εκφραστικών τους μέσων στο χώρο εργασίας τους (παρουσιάσεις, καθηγητές, ραδιόφωνο κ.α.) αλλά και όσους θέλουν να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα τους, καλλιεργώντας τη σκέψη, τη φαντασία αλλά και τα εκφραστικά τους μέσα.

Στόχος των μαθημάτων αποτελεί και η δημιουργία ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του κύκλου εκμάθησης θα λάβουν ειδική βεβαίωση παρακολούθησης. Οι εγγραφές στα τμήματα θα ξεκινήσουν από τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı