You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μέτρα για την αποφυγή εγκατάλειψης ζώων στη Σαλαμίνα – Ελεγχοι στο Πορθμείο

Μέτρα για την αποφυγή εγκατάλειψης ζώων στη Σαλαμίνα – Ελεγχοι στο Πορθμείο

Μέτρα για την αποφυγή εγκατάλειψης ζώων στη Σαλαμίνα – Ελεγχοι στο Πορθμείο

Ελεγχοι στο πορθμείο των Παλουκίων σε όσους μετέφεραν ζώα πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο οι Υπεύθυνοι του Τμήματος Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Σαλαμίνας Νίκος Αρσένης και Ελπίδα Νουφράκη σε συνεργασία με το Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας και τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα Νίκο Σπερνοβασίλη.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στο πορθμείο του Περάματος από τους συνεργάτες του Τμήματος Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Ειρήνη Παπουτσόγλου, Τάνια Βιλλιώτη και Αντώνη Γκουρνέλη σχετικά με τις υποχρεώσεις όσων εισέρχονται στην Σαλαμίνα και μεταφέρουν ζώα συντροφιάς στα οχήματα τους.

Οι έλεγχοι θα είναι συστηματικοί και απροειδοποίητοι, για αυτό κι όλοι όσοι εισέρχονται στο νησί θα πρέπει να φέρουν μαζί τους όλα τα συνοδευτικά έγγραφα των ζώων τους.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γεώργιος Παναγόπουλος δήλωσε σχετικά: «Επειδή το ζήτημα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς έχει εξελιχθεί σε μείζον πρόβλημα κι επειδή οφείλουμε να σεβόμαστε τα ζώα αλλά και να μεριμνούμε για την ασφάλεια των πολιτών, αποτελεί ξεκάθαρη βούληση όλης της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικά η μηδενική ανοχή σε όσους δεν σέβονται τους συμπολίτες τους αλλά και τα ζώα.»

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı