You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Λ. Αθανασιάδης: “Απύθμενο το θράσος σας κ. Δούρου!”

Λ. Αθανασιάδης: “Απύθμενο το θράσος σας κ. Δούρου!”

Λ. Αθανασιάδης: “Απύθμενο το θράσος σας κ. Δούρου!”

Δήλωση του Πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αττικής και υποψήφιου συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά 

“Ημέρες μετανοίας και Εθνικής ανάτασης επέλεξε η υπόδικη και απερχόμενη περιφερειάρχης κ.Δούρου, για να δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στη “γνωστή δημοσιογράφο” Βάλια Πετούρη” τόνισε σε δήλωσή του ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Λεωνίδας Αθανασιάδης και συνέχισε:

“Ζήτησε ευθύνες από όλους. Από τους Ευρωπαίους γιατί η ακροδεξιά συμμετέχει στα κυβερνητικά σχήματα των χωρών τους !Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που στήριξαν τα μνημόνια και τις πολιτικές της λιτότητας! Από τον Σγουρό προσπαθώντας να του επιρρίψει ευθύνες για την Μάνδρα και το Μάτι. Θρασύτατα ξέχασε τον ακροδεξιό Καμμένο, το ξεπούλημα και τα μνημόνια που υπέγραψε το κόμμα στο οποίο συμμετέχει. Απαντώντας στην ερώτηση αν θα έπρεπε να παραιτηθεί ή όχι απαίτησε να μην τιμωρηθεί αλλά αντίθετα να επιβραβευτεί και είχε την αναίδεια να υποστηρίξει την άποψη ότι οι πολίτες στη Μάνδρα και στο Μάτι εκτός των οικογενειών των νεκρών όπως είπε, πρέπει να είναι ευγνώμονες για την δράση της.

Και βέβαια η ανύπαρκτη και εξαφανισμένη Δούρου, δεν πρέπει να ξεχνά ότι κατασπατάλησε τα αποθεματικά που με κόπο δημιούργησε η Διοίκηση Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής χωρίς βέβαια να πιάσουν ποτέ «τόπο». Απύθμενο το θράσος σας κ. Δούρου!” κατέληξε ο κος Αθανασιάδης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı