You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Λατρεία κι αφοσίωση έχουν ορκιστεί τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων

Λατρεία κι αφοσίωση έχουν ορκιστεί τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων

Λατρεία κι αφοσίωση έχουν ορκιστεί τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων

στη συγκυβέρνηση (εγκληματική οργάνωση) σε βάρος 10.000.000 Ελλήνων. Εχουν αναλάβει εργολαβία τη δυσφήμιση με κάθε τρόπο της αντίστασης του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων μνημονιακών δυνάμεων.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Μέχρι ενός σημείου τα έχουν καταφέρει. Εχουν μπερδέψει τους ψηφοφόρους με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Δεν υπάρχει Ελληνας που να δηλώνει ότι αν γίνονταν σήμερα εκλογές θα ψήφιζε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Παρόλα αυτά, δείχνουν τη ΝΔ να κονταροχτυπιέται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Το σύστημα είναι πολύ δυνατό και το βλέπουμε καθημερινά. Οποιος δεν προσκυνάει, μπαίνει σε περιπέτειες. Τον Καμμένο τον σεντράρανε ξανά κα ξανά. Ξεχνούν, όμως, να αναφέρουν ότι προέρχεται από πλούσια οικογένεια.

 

Κύρε Δήμαρχε,

Εκεί που γίνονται αστείοι είναι όταν βγαίνει η είδηση στα κανάλια για τα τρομερά επιβαρυντικά στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής. “Βρέθηκαν ένας υπολογιστής, μια φωτογραφική μηχανή, μια κάμερα κι ένα μαχαίρι”. Ολα αυτά εμπίπτουν στον ποινικό κώδικα για οικιακή χρήση;

 

Κύριε Δήμαρχε,

Αμ, το άλλο. Προβάλλει η TV ένα τσούρμο παιδαράδες που λογικά θα έπρεπε να τους θαυμάζουμε και να ακολουθούμε το παράδειγμά τους στην άθληση και τη φυσική ζωή. Ομως, στα βρωμοκάναλα της διαπλοκής προβάλλεται αρνητικά. Οχι! Απαγορεύεται να πηγαίνουν εκδρομές, να γυμνάζουν τα κορμιά τους και να αθλούνται. Αυτοί οι απαράδεκτοι καναλάρχες και οι παπαγάλοι τους προτιμούν τη νεολαία μας στα ναρκωτικά και την ατέλειωτη χειμερία νάρκη. Τελικά, νομίζω ότι και τα λυκόπουλα θα πρέπει να προσέχουν τι κάνουν στις εκδρομές τους.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Αυτοί οι αστείοι δημοσιογράφοι θα επιπλεύσουν. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο και να αλλάξουν τα πράγματα. Είναι χαμαιλέοντες. Αλλάζουν χρώμα μέσα-έξω ανάλογα με τον παραγγέλλοντα και τα αργύρια.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı