You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Δήμαρχε,

Βενιζελόσημο 2 ευρώ θα πληρώσουν τα κορόιδα για να μετάσχουν στη γιορτή της «Δημοκρατίας», όπως τη χαρακτήρισε ο ένας και μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος. Θα τρέξει μόνος του και θα βγει πρώτος.

Κύριε Δήμαρχε,

Γιορτή της Δημοκρατίας για γέλια και για κλάματα. Δεν μας είπε μόνο, πόσα πούλμαν θα έχει στο πήγαινε-έλα, από κάλπη σε κάλπη, με τους ίδιους να ψηφίζουν στη γιορτή της “Δημοκρατίας” του, τον ένα και μοναδικό υποψήφιο.

Κύριε Δήμαρχε,

Ρε, τι ξεφτίλα είναι αυτή! Οι προδότες, δοσίλογοι, που επέτρεψαν στον Σημίτη πριν από 12 χρόνια να ρίξει τα αποθεματικά των ταμείων στο χρηματιστήριο και να τα χάσει. Αυτός ο μοναδικός υποψήφιος πολιτικός απατεών, αυτό το μπουμπούκι της μόλυνσης των ολίγων καθαρών βουλευτών, που συνέλαβε και κατασκεύασε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών βάζοντας πονηριά μαμούνια στα μυαλά ακόμα και των πιο έντιμων πολιτικών.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο δημιουργός των μεγαλοαπατεώνων Μπατατούδηδων ζήτησε, όμως, συγγνώμη και νομίζει ότι καθάρισε δηλώνοντας ότι αν δεν διατελέσεις πρωθυπουργός ή υπουργός Οικονομικών, δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Κύριε Δήμαρχε,

Ναι, δεν έβλεπε, δεν ήξερε, δεν άκουγε και οι μαύρες βαλίτσες των σκανδάλων ήταν πήγαινε-έλα όλα αυτά τα χρόνια που είναι υπουργός (βλέπε ζήμενς). Να ναι καλά οι πληρωμένοι μικροφονιάδες και κονδυλοφόροι της ραδιοτηλεόρασης και του Τύπου που αποπροσανατολίζουν τον κοσμάκη με τα 120 χιλιάρικα του ξενοδόχου ώστε να ξεχαστούν τα δισεκατομμύρια που χλαπάκιασαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί.

Κύριε Δήμαρχε,

Κι από την άλλη, έχεις τον Δημήτρη τον Καρύδη να σου λέει: δώσε μια ευκαιρία στον Βενιζέλο. Να σου θυμίσω Δημητράκη, ότι στο “Να, η ευκαιρία”, δεν πήγαιναν γνωστοί κι αποτχημένοι να δοκιμάσουν τα προσόντα τους. Σε εκείνη την αξέχαστη εκπομπή της ΕΡΤ, πήγαιναν νέα ταλέντα. Το αφεντικό σου είχε πολλές ευκαιρίες. Δεν χρειάζεται κι άλλη.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı