You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Κορυδαλλός: Σύσκεψη για το παρεμπόριο στις λαϊκές αγορές

Κορυδαλλός: Σύσκεψη για το παρεμπόριο στις λαϊκές αγορές

Κορυδαλλός: Σύσκεψη για το παρεμπόριο στις λαϊκές αγορές

Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος του παραεμπορίου στα όρια των λαϊκών αγορών, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορυδαλλού με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου, της Περιφέρειας Αττικής, της αστυνομίας, της τροχαίας, καθώς και των προέδρων των τριών σωματείων λαϊκών αγορών.

Τη σύσκεψη συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη λήψης μέτρων για τον περιορισμού του προβλήματος , που απασχολεί, όχι μόνο τις λαϊκές αγορές, αλλά και τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Όλοι οι παριστάμενοι υπογράμμισαν την ανάγκη να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο , που εκτός των άλλων, «συντηρεί» και ένα κύκλωμα λαθρεμπορίου τσιγάρων. Επίσης, οι εκπρόσωποι των φορέων αναφέρθηκαν στα προβλήματα στάθμευσης που δημιουργούνται και τα οποία η Τροχαία, παρά τις προσπάθειές της, δεν έχει αντιμετωπίσει.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων συμφωνήθηκε να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία για συγκρότηση μικτών συνεργείων για τον έλεγχο της κατάστασης.

Στη σύσκεψη συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Πρασίνου Μαρία Διακάτου, η οποία ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή από τα μέλη των λαϊκών, γιατί πρόσφατα παρουσιάστηκαν περιστατικά καταστροφής δέντρων. Η Περιφερειακή Σύμβουλος Ειρήνη Μεταξά ζήτησε από τα σωματεία να προσφέρουν φυτά στον Δήμο, προκειμένου να βελτιωθεί και να ενισχυθεί το πράσινο στην πόλη, πρόταση που αποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι των σωματείων.

Τέλος, για τη λειτουργία της δράσης «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες», το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει η ευθύνη διεξαγωγής της να ανατεθεί στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Ανάσα Ζωής, σύμφωνα με το Ν. 4497/2017.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Επικοινωνίας Παύλος Γερακάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Β΄θμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Πάχος, ο Αστυνόμος Β’ Α.Τ Κορυδαλλού Βασίλης Γκόνος, ο Υπαστυνόμος Α’ Τροχαίας Κορυδαλλού Ευάγγελος Φαντριδάκης, ο πρόεδρος της Παννατικής Ομοσπονδίας Πολιτών Λαϊκών Αγορών Κων/νος Κακαράτζας, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Α΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά Δημήτρης Γεωργιάδης και Νίκος Καρδιάς, ο πρόεδρος της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά Γεώργιος Τσούνης, ο πρόεδρος της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Γεώργιος Καζέπης, ο πρόεδρος των Επ. Λαϊκών Αγορών Μιλτιάδης Ευσταθιάδης και ο γεν. γραμματέας του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Κορυδαλλού Απόστολος Αρώνης.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı