You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ ενάντια στην εξαθλίωση

Κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ ενάντια στην εξαθλίωση

Κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ ενάντια στην εξαθλίωση

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει η ΠΟΕ ΟΤΑ προκειμένου να αποκρούσει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, απολύσεων, εκχώρησης βασικών αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την Τετάρτη προγραμματίζουν πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου, καθώς και συμμετοχή στη 1 στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας και πορεία.

«Τα τελευταία βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικας που εξαθλιώνουν ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία φαίνεται ότι άναψαν το πράσινο φως στους «υπηρέτες-εκφραστές» των εργολαβικών-επιχειρηματικών συμφερόντων για την εκχώρηση της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων σε Ιδιώτες (μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.)

Σε συνδυασμό με την απαίτηση της τρόικας για την περικοπή 500 εκατ. από τους Κ.Α.Π. των Ο.Τ.Α., την κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων και τον περιορισμό ακόμα και των προσλήψεων προσωπικού Ορισμένου Χρόνου στις ανταποδοτικές υπηρεσίες και την εκχώρηση της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες αλλά και την άμεση απόλυση 4.500 εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δείχνει ότι οι εκφραστές της ακραίας, βάρβαρης και νεοφιλελεύθερης πολιτικής δεν έχουν τελειωμό» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı