You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κερατσίνι: Καλεί σε ξεσηκωμό κατά της αδειοδότησης του ΣΜΑ στο Σχιστό

Κερατσίνι: Καλεί σε ξεσηκωμό κατά της αδειοδότησης του ΣΜΑ στο Σχιστό

Κερατσίνι: Καλεί σε ξεσηκωμό κατά της αδειοδότησης του ΣΜΑ στο Σχιστό

Κάλεσμα στους βουλευτές της Α΄και Β΄Πειραιά να μην επιτρέψουν να περάσει στη βουλή η αδειοδότηση του χώρου μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό απευθύνει ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και καρφώνει τον όμορο Δήμο Πειραιά.

Ειδικότερα, αύριο αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τον εκσυγχρονισμό της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και όπως τονίζει ο Δήμαρχος, “σύμφωνα με αυτό το νομοσχέδιο γίνεται προσπάθεια να αδειοδοτηθεί ως χώρος μεταφόρτωσης απορριμμάτων έκταση στην περιοχή του Σχιστού που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Δήμου Πειραιά. Σε αυτή την έκταση εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο Δήμος Πειραιά ήθελε να μεταφέρει μέρος των σκουπιδιών του μακριά από την πόλη του, μέσα στα δικά μας σπίτια. Αυτό που προσπαθούσε χρόνια να το πετύχει παράνομα έρχεται μέσα από αυτό το νομοσχέδιο να το νομιμοποιήσει”.

Ο κος Βρεττάκος κάνει λόγο για περιβαλλοντικό έγκλημα κατά των κατοίκων του Δήμου διαμηνύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το Σχιστό και η πόλη του δε θα συνεχίσει να είναι ο οικοδεσπότης όλων των ρυπογόνων δραστηριοτήτων της Αττικής.
“Να είναι σίγουροι όσοι αξιοποιώντας το διάστημα της πανδημίας για να δρομολογήσουν σχέδια σε βάρος της πόλης ότι αυτά δε θα περάσουν. Ο λαός της πόλης μας μένοντας σπίτι αυτό το δίμηνο υπεράσπισε με κόστος τη Δημόσια Υγεία.
Ο λαός της πόλης μας έχει δείξει ότι βγαίνοντας στους δρόμους όταν χρειαστεί μπορεί και σταματά πολιτικές που πλήττουν τη Δημόσια Υγεία. Αυτό θα γίνει και τώρα” καταλήγει ο Δήμαρχος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı