You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κατασχέσεις 252 κιλών ακατάλληλου κρέατος και συκωταριών μέσα σε 2 μέρες

Κατασχέσεις 252 κιλών ακατάλληλου κρέατος και συκωταριών μέσα σε 2 μέρες

Κατασχέσεις 252 κιλών ακατάλληλου κρέατος και συκωταριών μέσα σε 2 μέρες

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

Εντατικοί έλεγχοι σε όλα τα σημεία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας τροφίμων, που αυτή την περίοδο ενόψει του Πάσχα εμφανίζουν αυξημένη ζήτηση, πραγματοποιούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά μετά από εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του πολίτη καταναλωτή.

Συγκεκριμένα έχουν συγκροτηθεί μεικτά κλιμάκια από κτηνιάτρους, επόπτες υγείας και στελέχη του τμήματος εμπορίου που θα δώσουν έμφαση στα σημεία αιχμής της πασχαλινής περιόδου, δηλαδή στην Κεντρική Αγορά του Ρέντη, στη Δημοτική Αγορά Πειραιά, σε σούπερ μάρκετ και γενικά στα μεγάλα και μικρά καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

Μόνο τις τελευταίες δύο μέρες τα μεικτά κλιμάκια ήλεγξαν 33 σημεία πώλησης (κεντρική αγορά Ρέντη, μεγάλα σούπερ μάρκετ, περιφερειακά κρεοπωλεία) και προχώρησαν σε 3 κατασχέσεις συνολικού βάρους 252 κιλών.

Σε κρεοπωλείο της Δραπετσώνας κατασχέθηκαν 125 κιλά παραπροϊόντα κρέατος (συκωταριές) λόγω απόψυξης, σε κρεοπωλείο της Νίκαιας 97 κιλά παρασκευάσματα κρέατος λόγω έλλειψης ενδείξεων και σε κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς Πειραιά κατασχέθηκαν άλλα 30 κιλά ακατάλληλου κρέατος.

«Στόχος των προσπαθειών μας είναι αφενός η προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου ειδικά αυτόν τον καιρό της κρίσης η προστασία του εισοδήματος του πολίτη καταναλωτή που δυστυχώς καθημερινά συρρικνώνεται» τόνισε σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı