You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » “Καταλύουν το Σύνταγμα με τις παράνομες αποφάσεις κατά της Χρυσής Αυγής”

“Καταλύουν το Σύνταγμα με τις παράνομες αποφάσεις κατά της Χρυσής Αυγής”

“Καταλύουν το Σύνταγμα με τις παράνομες αποφάσεις κατά της Χρυσής Αυγής”

Παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία που βάζει βόμβα στα θεμέλια του πολιτεύματος χαρακτήρισε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τη φωτογραφική, όπως ανέφερε, τροπολογία με την οποία αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση προς την Χρυσή Αυγή. 

“Οι Έλληνες Εθνικιστές βέβαια δεν πτοούνται από την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης, καθώς ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών δεν γίνεται περί χρημάτων, αλλά περί αρετής. Παράλληλα, θα συνεχιστούν κανονικά όλες οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από τους μισθούς των βουλευτών.

Η βουλή καλείται αντισυνταγματικά να αποφασίσει για πράξεις, στις οποίες δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη, καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται υπόδικη για το αδίκημα της «εγκληματικής οργάνωσης» χωρίς κανένα στοιχείο, αλλά μόνο σε καταθέσεις “κουκουλοφόρων” ψευδομαρτύρων.

Η δίωξη είναι καθαρά πολιτική και αυτό φάνηκε από το σκεπτικό απόρριψης των αιτήσεων αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά, αφού τα αδικήματα, τα οποία τους καταλογίζονται είναι η συγγραφή άρθρων και η κατοχή βιβλίων!

Ο λόγος που συνεχίζεται αυτό το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της κολοβής Βουλής των 297, είναι επειδή το συνταγματικό τόξο φοβάται την Αλήθεια της Χρυσής Αυγής που κατονομάζει τους κλέφτες, τους εθνικούς εργολάβους και τους πολιτικούς απατεώνες”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı