You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Καποδιστριακή διαδρομή στην Αίγινα

Καποδιστριακή διαδρομή στην Αίγινα

Καποδιστριακή διαδρομή στην Αίγινα
Τοποθετήθηκαν σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, με ευθύνη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο του έργου αποκατάστασης και ανάδειξης του Κυβερνείου της Αίγινας, μία σειρά από ενημερωτικές πινακίδες, οι οποίες θα παρέχουν ιστορικές πληροφορίες στους επισκέπτες του νησιού για σημαντικά κτίρια της καποδιστριακής περιόδου.
Σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων «Ιωάννης Καποδίστριας» (iccn.gr) – στο οποίο προ-εδρεύει αυτή την περίοδο ο Δήμος Αίγινας, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Ιωάννη Ζορμπά, – και τον Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Καποδίστρια, η Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας ενέκρινε τη χάραξη μίας “καποδιστριακής διαδρομής” στην πόλη της Αίγινας.
Για τον σκοπό αυτό σχεδιάστηκαν εννέα ενημερωτικές πινακίδες στα ελληνικά και τα αγγλικά. Οι ενδιαφερόμενοι για την ιστορία των κτιρίων αυτών θα μπορούν να αντλούν περαιτέρω πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Δίκτυο Πόλεων «Ιωάννης Καποδίστριας», (iccn.gr), μέσω των QR codes που συνοδεύουν κάθε πινακίδα.
Η παραγωγή των πινακίδων έγινε χάρη στην ευγενική υποστήριξη της εταιρείας ΕΠΑ-ΚΡΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. που έχει αναλάβει το έργο αποκατάστασης του Κυβερνείου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı